1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-10-2018 12:20

Εμφατική νίκη για Αργυρούπολη στη Νίκαια, σπουδαίες νίκες για Ίλιον, Ίριδα, Μίλωνα

Σε μεγάλη βραδιά η Αργυρούπολη, αν και έχανε με 1-0, κατόρθωσε χάρις στην εμπειρία των παικτριών της να κάνει την ανατροπή και να επικρατήσει με 1-3 στην «καυτή» έδρα του νεοφώτιστου Αστέρα Νίκαιας, ο οποίος φιλοδοξεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Α2.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό με πολλές συγκινήσεις και έγινε παρουσία του Προέδρου της ΕΟΠΕ κ. Καραμπέτσου και του Γενικού γραμματέας της ΕΟΠΕ κ. Χαλβατζή.

Η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη με το αποτέλεσμα αυτό επιβεβαίωσε ότι δίκαια θεωρείτε το μεγάλο φαβορί της κατηγορίας ενώ απέκτησε ψυχολογία για το δεύτερο εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθεί με την Ένωση Ιλίου.

Από την άλλη στους γηπεδούχους επικρατεί προβληματισμός, αφού μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Ευρυάλη στο Κύπελλο, έχασαν ένα σημαντικό ντέρμπι εντός έδρας.

Στο άλλο ντέρμπι της βραδιάς ο Θρίαμβος επικράτησε της μέτριας Δραπετσώνας με 3-1 (ανάλυση του ματς σε άλλη στήλη) και έδειξε την δυναμική του για φέτος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η φορμαρισμένη Ένωση Ιλίου, νίκησε εκτός του Αίολο στο Ταύρο με 0-3, σημείωσε την τέταρτη σερί νίκης μαζί με τα ματς του κυπέλλου και πλέον με καλή ψυχολογία περιμένει να υποδεχτεί την Αργυρούπολη, στο νέο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής, μετά την πρώτη μονομαχία των δύο ομάδων στο κύπελλο.

Η νεοφώτιστη Ίρις επικράτησε στο βοηθητικό του ΣΕΦ, πολύ δύσκολα 3-1 του Άλιμου αλλά έχασε τον προπονητή της Βασίλη Ξεροβάσιλα που αποβλήθηκε.Άνετες νίκες για τον Μίλωνας που επικράτησε του νεανικού Πήγασου Χαίδαρίου με 3-0 και του ΑΣ Ηλιούπολης που νίκησε στο Καματερό την άπειρη Άμιλλα με 0-3

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής :

Άμιλλα-ΑΣ Ηλιούπολης 0-3

ΑΟ Θρίαμβος-ΔΑΣ Δραπετσώνας 3-1

ΑΟΝΣ Μίλων- ΑΟ Πήγασος Χαϊδαρίου 3-0

ΓΑΝΣ Ίρις- ΑΠΣ Αλίμου 3-1

ΑΟ Αστέρας Νίκαιας- ΑΟΝ Αργυρούπολης 1-3

ΑΕ Αίολος Ταύρος- ΑΟ Ένωση Ίλιου 0-3

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ