1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2018 00:06

Συναγερμός στον ΠΑΟΚ με Χιμένες, εξετάζεται εναλλακτική λύση!

Ενα σοβαρό πρόβλημα διαχειρίζεται τις τελευταίες ημέρες η διοίκηση του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και αφορά στη περίπτωση του Κουβανού ακραίου Χαβιέ Χιμένες.

 

Ο Κουβανός παρότι δεν αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της χώρας του και θα έπρεπε να είχε αφιχθεί στην Ελλάδα το αργότερο μέχρι τις αρχές Σεπτέμβρη ακόμα κανείς δεν γνωρίζει πότε θα φύγει από την Αβάνα.

Για άγνωστους λόγους δεν έχει πάρει την ειδική άδεια από την πατρίδα του για να αγωνιστεί στο εξωτερικό και ο ΠΑΟΚ μέρα με τη μέρα περιμένει κάποιο καλό νέο.

Τα χρονικά περιθώρια έχουν εξαντληθεί και σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr εδώ και μερικές ημέρες έχει μπει σε εφαρμογή το «plan b» και αναζητούνται εναλλακτικές λύσεις είτε με κάποιον άλλο Κουβανό ακραίο που θα έχει άδεια να αγωνιστεί στο εξωτερικό ή με κάποιο άλλο ακραίο άλλης εθνικότητας με την προϋπόθεση πως θα είναι της εμβέλειας του Χιμένες.

Είναι γνωστό όμως πως αυτή την εποχή δεν υπάρχουν διαθέσιμοι ελεύθεροι παίκτες υψηλού επιπέδου εκτός κι αν προκύψει κάποιο σενάριο με ανταλλαγή από άλλη ομάδα ή οικονομικό ναυάγιο κάποιας άλλης ομάδας και να μείνει ελεύθερος κάποιος καλός αθλητής.

Η αναβολή της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ήρθε σα μάνα εξ ουρανού για τον δικεφάλο καθώς δίνεται ένα νέο μικρό περιθώριο για να προλάβει να έρθει στην Ελλάδα ο Χιμένες.

Τα περιθώρια στενεύουν και οι υποχρεώσεις με τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα αλλά και τα καθοριστικά ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ο Σέρτζιου Στάνκου έχει αρχίσει την αναζήτηση και στο ΤΑΑ ΠΑΟΚ βρίσκεται σε ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ