Εκτυπώστε τη σελίδα
07-10-2018 15:18

Στην Ουγγαρία ο ΠΑΟΚ για τη πρώτη αναμέτρηση στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ευρωπαϊκός αγώνας ημέρα Δευτέρα δεν συνηθίζεται στο ευρωπαϊκό βόλεϊ αλλά μετά από ειδική άδεια που πήρε η ουγγρική Κασνιμπάρτσικα  θα υποδεχτεί στη πόλη Νεϊρεγκιχάζι τον ΠΑΟΚ αύριο Δευτέρα 8/10 στις 20.00 στον πρώτο αγώνα του Α΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ.

 Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ έχει στη σύνθεση της τρεις ξένους. Τον Βενεζουελάνο πασαδόρο Χούλιο Κάρλος Παέζ Ντίαζ που υπήρξε και συμπαίκτης του κεντρικού του ΠΑΟΚ Ιβάν Μαρκέζ, ο ακραίος Βλάντο Μίλεφ από την ΠΓΔΜ και ο Σλοβάκος κεντρικός Λούμπος Μάκο. Προπονητής είναι ο παλιός διεθνής Μάρεκ Καρντός. Διαιτητές του αυριανού αγώνα θα είναι οι Σίνιτσα Οβούκα από τη Βοσνία Ερζεγοβίνη και ο Ρουμάνος Λουτσιάν Βασίλε Ναστάσε.

Η Κασνιμπάρτσικα δεν έχει να επιδείξει κάτι το εντυπωσιακό στα κύπελλα Ευρώπης και είναι στα μέτρα του ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα θέλει να πάρει νίκη από τον πρώτο αγώνα ώστε να κάνει εύκολη την υπόθεση της πρόκρισης στον αγώνα ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στο «Παλατάκι» (19.00).

Ο ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες (23-30/10) τη νικήτρια του ζευγαριού μεταξύ της τουρκικής BBSK Κωνσταντινούπολης και της φινλανδικής Ford Store Λεβοράντα Σασταμάλα την οποία ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε και τη σεζόν 2017-18.