1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-09-2018 23:06

Βασίλης Κωστόπουλος: «Έχει αλλάξει η ζωή μου»

Εμπειρία ζωής χαρακτηρίζει ο Βασίλης Κωστόπουλος τους πρώτους δύο μήνες παραμονής του στην Γερμανία για λογαριασμό της United Volleys Rhein Main.

Ο 23χρονος ακραίος που γεννήθηκε στην Αθήνα και έχει καταγωγή από την Καρδίτσα απ΄όπου κατάγονται οι γονείς του μιλώντας στο volleynews είπε χαρακτηριστικά «Εχει αλλάξει η ζωή μου. Υπάρχει διαφορετικό επίπεδο οργάνωσης, απόλυτος επαγγελματισμός σε όλα και πολύ ωραίο κλίμα στην ομάδα».

Ο Κωστόπουλος που για πρώτη φορά έφυγε εκτός Ελλάδας για να αγωνιστεί στο γερμανικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε στην προετοιμασία της ομάδας του: «Κάποια πράγματα και κυρίως η νοοτροπία είναι εντελώς διαφορετική από ότι στην Ελλάδα. Σίγουρα έχει αλλάξει η ζωή μου. Δώσαμε ένα φιλικό στη Γερμανία, πήγαμε στο Βέλγιο για φιλικά με την Alst και τώρα είμαστε στην Κρακοβία της Πολωνίας για σειρά φιλικών αγώνων. Κάθε μέρα η ομάδα ανεβαίνει και έρχονται και όλοι οι ξένοι».

Στην ομάδα αγωνίζεται ο Μίγια Μρντακ, ο Καναδός Τζάκσον Μάρις που αγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα με τον Καναδά και ενσωματώθηκε μόλις προχθές, ο Αμερικανός Τάνερ Σιφτεσαντ και αξιόλογοι Γερμανοί που έχουν θέση στη βασική ομάδα. «Μετά το τέλος του παγκοσμίου όλες οι ομάδες θα μπουν στην τελική ευθεία για την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος που όπως λένε όλοι εφέτος θα είναι ακόμα πιο δυνατό. Ανυπομονώ να ζήσω την εμπειρία».Στη φωτογραφία η γερμανική ομάδα του Βασίλη Κωστόπουλου στο Βάβεν της Κρακοβίας στην Πολωνία κατά την διάρκεια του τουρνουά προετοιμασίας.

Σχετικά άρθρα

  • Δημητριάδης, Σακόγλου γλυκάθηκαν στο τέλος με την 3η θέση
    Ο Θωμάς Δημητριάδης και ο Χάρης Σακόγλου πήραν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Masters 2018. Στο μικρό τελικό που ολοκληρώθηκε στην παραλία του Αγίου Νικολάου οι Δημητριάδης, Σακόγλου νίκησαν με 2-0 (21-17, 21-16) τους Παναγιώτη Ιωαννίδη, Βασίλη Κωστόπουλο και διασκέδασαν τον αποκλεισμό τους στον τελικό από ανατροπή.
  • Κωστόπουλος και... λατίνος οι επιλογές του Λυκούδη
    Ο κύβος ερρίφθη για την ενίσχυση στην πίσω ζώνη της Παναχαϊκής. Οι «κοκκινόμαυροι» έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Λυκούδη κινούνται για την απόκτηση δύο ακραίων. Του νεαρού Βασίλη Κωστόπουλο και ενός Λατίνου που γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ