1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-09-2018 09:25

«Λάμψη» Γκουίτζι και πρωτιά για τον Αίαντα Ευόσμου

Η Ιταλίδα σουπερ σταρ και σύζυγος του Δημήτρη Τζούριτς, Μαρτίνα Γκουίτζι «έλαμψε» με την απόδοση της και οδήγησε τον Αίαντα Ευόσμου στην πρώτη θέση στο τουρνουά Γυναικών που διοργάνωσε η Ελπίδα Αμπελοκήπων, στο κλειστό «Ι. Λεμονίδης».

Δεύτερη τερμάτισε η γηπεδούχος Ελπίδα, που παρά το νεαρό της ηλικίας παρουσιάστηκε πολύ ανταγωνιστική, τρίτη η Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου και τέταρτη η ΧΑΝΘ.

Η Ελπίδα με ανακοίνωση της ευχαριστεί όλες τις ομάδες για την συμμετοχή τους στο τουρνουά και τους εύχεται Καλή Επιτυχία στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο 22/9

Αίας - Νέα Γενεά 3-1

Ελπίδα - ΧΑΝΘ 3-1

Κυριακή 23/9

Νέα Γενεά - ΧΑΝΘ 3-1

Αίας - Ελπίδα 3-1

Σχετικά άρθρα

  • Σκληρή κόντρα με διαφορετικούς στόχους στον Εύοσμο
    Με στόχο το τρίποντο που θα τον βοηθήσει να κάνει βαθμολογικό άλμα και να πλησιάσει στην τετράδα, ο Αίαντας υποδέχεται στην σκληρή έδρα του στο ΔΑΚ Ευόσμου, τον δεύτερο Πανναξιακό (12/12, 18.30).
  • Πέρασε απο τα Κύμινα ο Αίαντας με Γκουίτζι, αγωνία για Νώτη στους Μακεδόνες
    Με την Μαρτίνα Γκουίτζι-Τζούριτς να επιβεβαιώνει την πρώτη θέση που κατέχει στον πίνακα των σκόρερ, ο Αίας Ευόσμου νίκησε εκτός έδρας 3-0 σετ (25-12, 25-19, 25-21) τους Μακεδόνες στην 8η αγωνιστική της Volleyleague.
  • Πρώτο τρίποντο για τον Ολυμπιακό στον Εύοσμο με 15 άσσους (photos)
    Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 σετ του Αίαντα στο κλειστό του Ευόσμου και πέτυχε τη πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Volleyleague. Με όπλο το σερβίς (15 άσσοι) και τις Χίπε (16 π), Έμοντς (17) σε μεγάλη μέρα στην επίθεση, οι «ερυθρόλευκες» πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον ανταγωνιστικό Αίαντα.Ο Ηλίας Ζωλασταθιάδης, όπως και στην Ηλιούπολη χρησιμοποίησε στο παιχνίδι την 15χρονη Γιορανίδη (γεννημένη το 2003) και κόντρα στον Ολυμπιακό πέτυχε και έναν άσσο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ