1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-09-2018 19:19

Παρουσία Καραμπέτσου ο Πανναξιακός 3-0 το Μαρκόπουλο

Ο Πανναξιακός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε στην Αττική νίκησε με 3-0 σετ το Μαρκόπουλο στα Μεσόγεια. Την Παρασκευή νίκησε την Ηλιούπολη με το ίδιο σκορ.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων εκτός των φίλων του βόλεϊ που βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολούθησαν ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργος Καραμπέτσος, ο πρώην προπονητής του Πανναξιακού κ. Γιώργος Ρούσης ενώ για ακόμα μία φορά δίπλα στον Πανναξιακό ήταν το μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου κ. Δημήτρης Καρούσης.

Η αποστολή του Πανναξιακού επιστρέφει στη Νάξο σήμερα το βράδυ και από Δευτέρα συνεχίζει τους εντατικούς ρυθμούς προπονήσεων.

ΑΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Σωτηρόπουλος): Κνέζεβιτς, Ρόζας, Πένε, Τσιτσιλιάνη, Μπότη, Μαρινάκη / Κόττα (λ), Χατζηγρηγορίου, Λεπενιώτη, Γάκη (λ).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο.Ν. (Κωστακόπουλος): Βεργίδου, Χατζηευστρατιάδου, Πατεράκη, Στεντίλ, Ριντ, Λιάγκη, Κακουράτου (λ) Λάβδα, Τσομπανίδου, Καραβοκύρη, Βόμβα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ