1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-09-2018 23:59

Χωρίς την Κουντουρά ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον ΖΑΟΝ

Χωρίς την Έλενα Κουντουρά που βρέθηκε στο Ζηρίνειο αλλά δεν έκανε καθόλου ζέσταμα ο και με πάσα την Αθηνά Μπογιατζόγλου ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 σετ τον ΖΑΟΝ σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας.

Ο Κυριάκος Καμπερίδης χρησιμοποίησε επίσης ως ακραία την Λεωνίδου που κανονικά είναι δεύτερο λίμπερο. Παίχτηκε και 4ο σετ όπου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 16-16 και σταμάτησαν λόγω παρέλευσης του διώρου που είχαν στην διάθεση τους το γυμναστήριο.

Ο ΖΑΟΝ πιέστηκε στην υποδοχή στα δύο πρώτα σετ αλλά στη συνέχεια βρήκε καλό ρυθμό και έγινε κόντρα. Την Κυριακή ο ΖΑΟΝ θα δώσει φιλικό με τις Αμαζόνες στη Ν.Ερυθραία.

Τα σετ: 0-3 (16-25, 13-25, 22-25) 16-16

ZAON (Λιώσης): Αναγνώστου, Ποδαρά, Φακοπουλίδου, Γεωργιλά, Αρβανιτοπούλου, Ξαγοραράκη / Αργυροπούλου (λ), Ρέλλου, Ματάλα, Ρανιτσέφσκι (λ), Κούτση, Κουσούλη, Νικολαρέα.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καμπερίδης): Νούσια, Κοσμά, Οικονομίδου, Λαμπρινίδου, Αθηνά Μπογιατζόγλου, Τσιάκουλα / Ρόγκα (λ), Παπανίκα, Λεωνίδου, Ιωάννα Μπογιατζόγλου, Κελεσίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ