1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-09-2018 08:48

Οι Μακεδόνες υποδέχτηκαν την Τζούλια Καστ

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το απόγευμα και η δεύτερη ξένη των Μακεδόνων Αξιού, Τζούλια Καστ.

Την νέα Αμερικανίδα του συλλόγου των Κυμίνων, υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ο γενικός αρχηγός της ομάδας Μπάμπης Ποντίκας και η αθλήτρια της ομάδας, Στέλλα Μπορμπόκη.

Στη συνέχεια η Κάστ πήγε στο κλειστό γήπεδο των Κυμίνων όπου την καλωσόρισε ο προπονητής, Μανώλης Σκουλικάρης, αλλα και το σύνολο των νέων συμπαικτριών της Απο την πλευρά της, δήλωσε χαρούμενη για την μετακίνηση της στην Ελλάδα και υποστήριξε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό της για να βοηθήσει το νέο της σύλλογο

Η Κάστ είναι 22 ετών έχει υψος 1μ91, γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και ήταν από τις κορυφαίες παίκτριες του Πανεπιστημίου «St Jones», με το οποίο αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι. Παίζει ως ακραία ενώ παλιότερα έχει χρησιμοποιηθεί ως διαγώνια αλλά και κεντρική, διακρίνεται για τα τρομερά σωματικά της προσόντα, τα πολύ δυνατά κτυπήματα στην επίθεση και σε συνεργασία με την Σέρβα διαγώνια Μπούλαζιτς, αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στην επιθετική γραμμή των Μακεδόνων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ