1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-09-2018 16:32

Σοκ στην Ισπανία με τον θάνατο Βραζιλιάνου λίμπερο της Τερουέλ

Σοκ προκαλεί η είδηση του θανάτου του Βραζιλιάνου βολεϊμπολίστα της ισπανικής Τερουέλ Βινίσιους Νορόνια που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του. Ο Νορόνια αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες και είχε ξεκινήσει προετοιμασία.

Ο 26χρονος αθλητής είχε προγραμματίσει να πάει στην πρωινή προπόνηση που περιελάμβανε φιλικό με τη Καστεγιόν αλλά δεν προσήλθε ποτέ και έτσι τον αναζήτησαν οι υπεύθυνοι του συλλόγου. «Αρχικά τον καλούσαμε στο κινητό το οποίο χτυπούσε αλλά δεν απαντούσε κανείς. Ανησυχήσαμε, πήγαμε σπίτι του και τον βρήκαμε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του», είπε μέλος της ομάδας της Τερουέλ.

Οι συμπαίκτες του όπως και οι παράγοντες της διοίκησης του συλλόγου είναι σοκαρισμένοι. «Τον βρήκαμε νεκρό στο κρεβάτι.

Πρέπει να πέθανε κατά την διάρκεια της νύχτας» είπε ο ίδιος παράγοντας και τόνισε πως πριν ξεκινήσει προετοιμασία πέρασε ιατρικές εξετάσεις χωρίς να βρεθεί κάτι αρνητικό στα αποτελέσματα. Αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή από τον ιατροδικαστή που θα δείξει τα αίτια του θανάτου του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ