1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-09-2018 17:05

O ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την σλοβενική Μπλεντ 3-1 και επιστρέφει στη βάση του

Τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες είναι ο απολογισμός του ΠΑΟΚ στην παρουσία του στο διεθνές τουρνουά μνήμης Ζάρκο Πέτροβιτς και Ράντοβαν Ντάμπιτς που διοργάνωσε στο Νόβι Σαντ η Βοϊβοντίνα.

Ο ΠΑΟΚ στον τρίτο και τελευταίο αγώνα του το πρωί της Κυριακής 16 Σεπτεμβρίου ηττήθηκε από την σλοβενική Μπλεντ με 3-1 σετ. Σε αυτόν τον αγώνα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Σέρτζιου Στάνκου έκανε πολλές αλλαγές και χρησιμοποίησε τον Καπετανίδη ακραίο και τον νεαρό Μπούτο διαγώνιο, ενώ άφησε στον πάγκο για να ξεκουραστούν τους Γκόρτσανιουκ, Τζούριτς. Βασικός πααδόρος ήταν ο Φιλίποφ και λίμπερο ο Κωνσταντινίδης, ενώ ο Εφραιμίδης στο 4ο σετ αγωνίστηκε ακραίος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το 1ο σετ με 31-29 αλλά στη συνέχεια υποχώρησε και ηττήθηκε. Στο 4ο σετ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 22-21 και πάλεψε για να οδηγήσει τον αγώνα στο τάι μπρέικ αλλά χωρίς να τα καταφέρει.

Τα σετ: 3-1 (29-31, 25-22, 25-18, 25-22)

ΜΠΛΕΝΤ (Αντρέι Ούρναουτ): Πουρί 6π., Μπρούλετς 2, Ντίρλιε 29 (25/46), Ποκέρσνικ 13, Βιντένικ 13, Μάνθα 15 / Ογκρόλιε (λ. - 58%υπ., 28% αρ.), Σάτλερ 2, Ούκρανετς 2.

ΠΑΟΚ (Σέρτζιου Στάνκου): Μαρκέζ 17π. (12/19 επ.), Φιλίποβ 5 (2 άσσοι), Καπετανίδης 5, Γάτσης 6, Μπούτος 15 (14/32 επ.), Σαφράνοβιτς 13 / Κωνσταντινίδης (λ. - 56%, 36%αρ.,), Τακουριδης, Ν.Εφριαμίδης 2.

Στον δεύτερο αγώνα της 3ης ημέρας την Κυριακή η Βοϊβοντίνα Νόβι Σαντ νίκησε την σλοβενική Κάλσιτ Κάμνικ με 3-1 σετ και πήρε την πρώτη θέση στο τουρνουά. Ο δικέφαλος πήρε την 4η θέση στο τουρνουά.

Αγώνας για τον μικρό Ντούσα

Παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων του σερβικού αθλητισμού έγινε ο αγώνας της Βοϊβοντίνα με τον ΠΑΟΚ στο Νόβι Σαντ για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά μνήμης Ζάρκο Πέτροβιτς και Ράντοβαν Ντάμπιτς.

Ο αγώνας είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα με το σύνθημα «Παίζουμε για τη ζωή, παραμένουμε Άνθρωποι, σώζουμε τη ζωή ενός μικρού Ήρωα!» Αυτό ήταν το σύνθημα της αναμέτρησης καθώς, πριν την έναρξή και κατά τη διάρκεια του ματς, υπήρξε συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του μικρού Ντούσαν, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία του στην Ισπανία.

Τουρνουά στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθεί το διεθνές τουρνουά που διοργανώνεται από την ομάδα του ΠΑΟΚ, και θα λάβει χώρα στις 21-22-23 Σεπτεμβρίου 2018, στο PAOK Sports Arena, με την συμμετοχή της ρουμάνικης CSM Bουκουρεστίου, OK Βοϊβοντίνα Νόβι Σάντ από την Σερβία και της τουρκικής Χάλκμπανκ Αγκυρας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ