Εκτυπώστε τη σελίδα
12-09-2018 15:18

Η μεγάλη επιστροφή της Βίκυ Αρβανίτη στην άμμο

Ήταν 21 Οκτωβρίου του 2016 όταν η Βίκυ Αρβανίτη με επιστολή στα ΜΜΕ, ανακοίνωνε το προσωρινή άνω τελεία της τεράστιας και ένδοξης καριέρα της, ύστερα από 14 χρόνια συνεχών αγώνων σε υψηλό επίπεδο, με αποκορύφωμα τις τρεις Ολυμπιακές συμμετοχές.

Δύο χρόνια αργότερα μετά η «βασίλισσα της άμμου» και από τις κορυφαίες προσωπικότητες του παγκοσμίου μπιτς βόλεϊ με ρεκόρ συμμετοχής σε διεθνή τουρνουά, μητέρα πλέον και κάτοχος πτυχίου, δηλώνει και πάλι έτοιμη να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μαζί με την τελευταία συμπαίκτρια της την Πένυ Καραγκούνη και να διεκδικήσει το όνειρο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2020 στο Τόκιο.

Η μεγάλη επιστροφή της Αρβανίτη, έκανε την διοίκηση της Ε.ΟΠΕ. να ανάψει το «πράσινο» φως για την εκ νέου στήριξη της, ώστε με την καθοριστική συμβολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, να μπορέσει να είναι συνεπής με τον κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. 

Μάλιστα στις επόμενες μέρες η Ομοσπονδία θα παρουσιάσει την ομάδα, τους συνεργάτες, αλλά και το πλήρες αγωνιστικό πλάνο. 

Σχετικά άρθρα