1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-08-2018 19:02

«Κλειδώνει» την πρόκριση στο Εuro η Εθνική στο Μπακού

Στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, το Μπακού, βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής ανδρών, για το κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής με την γηπεδούχο ομάδα, για την 4η αγωνιστική του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (26/8, 17.00, laola1.tv). 

Η «γαλανόλευκη» αναχώρησε τα ξημερώματα από την Αλεξανδρούπολη οδικώς για την Κωνσταντινούπολη και από την πόλη της Τουρκίας αεροπορικώς έφθασε μεσημέρι στο Μπακού.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θα προπονηθεί στις 19.00 για πρώτη φορά στο «.Y.S. Sport Hall» κα θα ολοκληρώσει το πρωί της Κυριακής με ξεμούδιασμα την προετοιμασία της για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τρεις νίκες χωρίς απώλεια σετ σε ισάριθμα παιχνίδια βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και με νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν την Κυριακή, «σφραγίζει» το εισιτήριο για τα τελικά του Euro μετά το 2009 στη Σμύρνη.

Το πρώτο σερβίς του αγώνα θα γίνει στις 17.00 και θα μεταδοθεί διαδικτυακά μέσω του laola1.tv ΕΔΩ.

Παναγιώτης Πελεκούδας: «Με σοβαρότητα για τη νίκη»

Από την απόδοση της Εθνικής ομάδας εξαρτάται το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με το Αζερμπαϊτζάν όπως τόνισε από το Μπακού στο volleyball.gr o Παναγιώτης Πελεκούδας.

«Αν εμείς είμαστε σοβαροί δεν θα έχουμε πρόβλημα. Γνωριζόμαστε σαν αντίπαλοι, ξέρουμε ποια είναι τα τρωτά σημεία του Αζερμπαϊτζάν και εκεί θα το χτυπήσουμε. Είναι το τελευταίο παιχνίδι του καλοκαιριού για εμάς και θέλουμε να κλείσουμε πανηγυρικά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ