1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-08-2018 19:02

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την Xαντάβα που «δεν το πολυσκέφτηκε»

Ανακοινώθηκε από την διοίκηση του Α.Σ. ΠΑΟΚ η απόκτηση της βολεϊμπολίστριας Ευαγγελίας Χαντάβα...



Η ανακοίνωση: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Ευαγγελία Χαντάβα, η οποία θα αγωνιστεί με τα ασπρόμαυρα την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Η αθλήτρια, η οποία γεννήθηκε το 1990 στα Γρεβενά, αγωνίζεται στη θέση της ακραίας και έχει ακολουθήσει μεγάλη διεθνή πορεία, έχοντας φορέσει στην Ελλάδα τα χρώματα του Φ.Ο. Βριλησσίων, του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, ενώ στο εξωτερικό έχει αγωνιστεί με τη Fontanellato της Ιταλίας, την Καρσίγιακα της Τουρκίας, την Νkhonnon της Ταϊλάνδης, τη Λοκομοτίβ Μπακού, την Targoviste της Ρουμανίας, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τη Φλουμινένσε της Βραζιλίας.Αυτή τη στιγμή, η Ελληνίδα διεθνής βρίσκεται με την εθνική ομάδα για προετοιμασία στο Βόλο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Α.Σ ΠΑΟΚ: Θεωρώ ότι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα, το ελληνικό πρωτάθλημα παραμένει ακόμη σε υψηλό επίπεδο οπότε το να επιστρέψω Ελλάδα δεν ήταν δύσκολη απόφαση. Τόσο η Α1 όσο και η νεοσύστατη PreLeague απαρτίζονται από πάρα πολύ καλές κι έμπειρες παίκτριες γι’αυτό και όταν ένα μεγάλο Σωματείο όπως είναι ο ΠΑΟΚ μου έκανε την πρόταση να συνεργαστούμε, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ κι ας ετοίμαζα τις βαλίτσες μου γι’άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Αισθάνομαι χαρούμενη που επιστρέφω στην Ελλάδα, που θα είμαι  στη Θεσσαλονίκη και που θ’αγωνίζομαι για τον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι εδώ έχουν όραμα και παρότι η ομάδα αγωνίζεται ακόμη στην PreLeague λειτουργούν και σκέφτονται σαν ομάδα της Α1 κι αυτό λέει πολλά! Στόχος μας είναι η άνοδος και είμαι σίγουρη ότι είμαστε όλοι διατεθειμένοι να δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά προκειμένου να τον πετύχουμε.Εύχομαι υγεία σε όλες τις ομάδες και να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, με τον κόσμο μας πάντα δίπλα μας!»

Σχετικά άρθρα

  • Χαντάβα: «Στόχος μας τα πλέι οφ και το φαιναλ-4 του κυπέλλου»
    Το πρώτο της βραβείο MVP με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κατέκτησε η Εύα Χαντάβα. Για την 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 σετ του Παναθηναϊκού στο κλειστό της Μίκρας, με την αρχηγό του «Δικεφάλου του Βορρά» να προσθέτει άλλη μία «γεμάτη» εμφάνιση στο ενεργητικό της, εμφάνιση που της χάρισε και το βραβείο της πολυτιμότερης αθλήτριας στην πρεμιέρα του Β' γύρου.
  • «Φωτιά στα κόκκινα» έβαλε η Εύα Χαντάβα
    Με αφορμή τα ψώνια της στην αγορά της Θεσσαλονίκης, η Εύα Χαντάβα φωτογραφήθηκε στο κλίμα των ημερών για τη «ΜτΚ» και το «makthes.gr» με βραδινά ρούχα, ενώ άναψε «φωτιές» φορώντας μα κατακόκκινη τουαλέτα που αναδεικνύει την θηλυκότητα της.
  • Εύα Χαντάβα: «Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου μας»
    Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, φιλοξενεί την Τετάρτη (4/12) στις 19:30 (live streaming youtube AC PAOK TV) στο κλειστό της Μίκρας τον Άρη στο κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική Volleyleague γυναικών.
  • Ασταμάτητος ο ΠΑΟΚ με Χαντάβα και Κιόση (photos)
    Με κορυφαία την Εύα Χαντάβα, ο ΠΑΟΚ πέρασε από την έδρα του Πανιωνίου με 3-0 σετ για την 7η αγωνιστική της Pre league. Ο δικέφαλος με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφθασε τους 20 στο πρωτάθλημα και βρίσκεται μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.
  • Η Ευαγγελία Χαντάβα στον ΠΑΟΚ
    Μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή έκλεισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ. Η διοίκηση του δικεφάλου συμφώνησε με την Ευαγγελία Χαντάβα και όλα δείχνουν πως η έμπερη ακραία μετά από διεθνή καριέρα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για να ενισχύσει την ομάδα του ΠΑΟΚ στην προσπάθεια της να διακριθεί στο πρωτάθλημα Pre League και να πάρει την άνοδο για την Volley League.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ