1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-08-2018 10:21

Επέστρεψε η Οικονομάκη στον Πανιώνιο, ανανέωσε η Φλιάκου

Η διαγώνια Αγγελική Οικονομάκη επέστρεψε στον Πανιώνιο για να τον ενιχύσει στο πρωτάθλημα της Pre League, ενώ ανανεώθηκε και το δελτίο της πασαδόρου Εύης Φλιάκου. Η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει την επιστροφή της Αγγελικής Οικονομάκη.

Η 25χρονη διαγώνιος επιστρέφει στον Σύλλογό μας μετά από δύο χρόνια που αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή και την Λαμία με την μορφή δανεισμού: «Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην αθλητική μου οικογένεια, τον Πανιώνιο. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα με Υγεία και Επιτυχίες για τον Σύλλογο».

Επίσης η Εύη Φλιάκου, η 18χρονη διεθνής πασαδόρος, προερχόμενη από τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, θα παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. «Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παραμείνω στο σπίτι μου. Ευχαριστώ πολύ τον Πανιώνιο για τις ευκαιρίες που μου δίνει. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας». Το Δ.Σ. του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. τους εύχεται μία καλή αγωνιστική περίοδο με υγεία και αγωνιστικές επιτυχίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ