1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-07-2018 22:13

Εθνική ανδρών: Ο Καραμπέτσος στην Αλεξανδρούπολη, με Καραμαρούδη η προπόνηση

Από τον Αγιο Νικόλαο στην Κρήτη βρέθηκε στην Αλεξανδρούπολη ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών στην Εθνική ανδρών. Οι διεθνείς επέστρεψαν στις προπονήσεις από σήμερα υπό τις οδηγίες του Παύλου Καραμαρούδη και όχι του Δημήτρη Ανδρεόπουλου. Να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά...

Ο Καραμπέτσος πληροφορήθηκε την παραίτηση του Ανδρεόπουλου το βράδυ της Κυριακής αλλά την Δευτέρα δήλωσε πως δεν την κάνει δεκτή. Σήμερα ταξίδεψε για την Αλεξανδρούπολη προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τα όσα έγιναν και φυσικά για να δει από κοντά τον Ανδρεόπουλο αλλά και τους διεθνείς. Ομως ένα απρόοπτο ανέτρεψε τα σχέδια της σημερινής ημέρας.

Ο Ανδρεόπουλος ταξίδευε οδικώς από την Αθήνα στην Αλεξανδρούπολη και έπαθε βλάβη στο αυτοκίνητο του. Αναμένεται να φτάσει στην ακριτική πόλη το πρωί της Τετάρτης οπότε θα γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα. Ο Ανδρεόπουλος μετά την στήριξη που είχε από τον Καραμπέτσο δεν επέμεινε στην απόφαση παραίτησης και πλέον ζητούνται οι καλύτεροι χειρισμοί για να κλείσει οριστικά το θέμα και να μπουν όλοι στην τελική ευθεία για τους κρίσιμους αγώνες για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ