1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-07-2018 14:10

Η Σοφία Βασιλακοπούλου συμπλήρωσε το παζλ της Ενωσης Βύρωνα!

Το καλύτερο το φύλαγε για το... τέλος των μεταγραφών η διοίκηση της Ενωσης Βύρωνα. Σύμφωνα με πληροφορίες απέκτησε την ακραία Σοφία Βασιλακοπούλου η οποία αναμένεται να είναι το «βαρύ πυροβολικό» της ομάδας του Δήμου Κυριαζή που τη σεζόν 2018-19 έχει βάλει στόχο την άνοδο στην Pre League.

 

Η Βασιλακοπούλου μαζί με την Σοφία Σολωμού θα είναι οι βασικές ακραίες και οι παίκτριες που θα σηκώσουν την ομάδα στις πλάτες τους.

Με την απόκτηση της Βασιλακοπούλου έκλεισε το ρόστερ με εννιά μεταγραφές, τρεις ανανεώσεις και προωθήσεις ταλαντούχων κοριτσιών από τις υποδομές. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου.

Η Βασιλακοπούλου γεννήθηκε στην Ιεράπετρα Κρήτης στις 21 Νοεμβρίου 1995 και έχει ύψος 1.83. Σε ηλικία 13 ετών ξεκίνησε στην Α.Ε.Αμπελοκήπων όπου έμεινε μέχρι το 2014 οπότε και πήγε στην Κομοτηνή συνδυάζοντας και τις σπουδές της. Τη σεζόν 2015-17 αγωνίστηκε στον Φ.Ο.Βριλησσίων και τη σεζόν 2017-18 επέστρεψε στην Α.Ε.Αμπελοκήπων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ