1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2018 08:38

Τέλος από το Survivor 2 η Βιργινία Δικαιούλια

Επίλογος για την περιπέτεια της Βιργίνιας Δικαιούλιας στο φετινό Survivor 2.
H 23 χρόνη παίκτρια του Μαρκόπουλου, αποχώρησε από το παιχνίδι καθώς στην χθεσινοβραδυνή live ψηφοφορία του προημιτελικού που έγινε στο Άλσος Βεϊκου, το τηλεοπτικό κοινό προτίμησε να κρατήσει την πρωταθλήτρια του στίβου, Κατερίνα Δαλάκα και ένα από τα φαβορί κατάκτησης του μεγάλου επάθλου των 100 χιλιάδων ευρώ, η οποία παράλληλα προκρίθηκε στον ημιτελικό που θα δούμε επίσης ζωντανά, στο σημερινό επεισόδιο.

Από την άλλη η Δικαιούλια που μπήκε στο παιχνίδι, ως το απόλυτο αουτσάϊντερ και άντεξε πεντέμιση μήνες την πείνα στον Αγ. Δομίνικο ενώ κατάφερε να ανταπεξέλθει στις καιρικές συνθήκες, τον ανταγωνισμό δυνατότερων παικτών αλλά και τους σκληρούς στίβους μάχης που υπήρχαν στο νησί της Καραϊβικής, δήλωσε στον παρουσιαστή της εκπομπής, Σάκη Τανιμανίδη, «πολύ γεμάτη» ενώ για την πορεία της μέχρι την τετράδα ότι ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία που είχε για την συμμετοχή της.

Σχετικά άρθρα

  • Μετράει αντίστροφα για το Survivor 2 η «καυτή» Δικαιούλια
    Η Βιργινία Δικαιούλια με την απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο ριαλιτι επιβίωσης «Survivor2» και την απόφαση της παραγωγής να την επιλέξει στην ομάδα των «Μαχητών», κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της.

  • Η Βιργινία δεν χάνει στον Άγιο Δομίνικο... (video)
    Η Βιργινία Δικαιούλια το απόγευμα του Σαββάτου έδωσε το τελευταίο της παιχνίδι με την φανέλα του Μαρκόπουλου, καθώς ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor 2.
  • H Δικαιούλια στον τροχό του...τρόμου!
    Ο φωτογράφος Γιώργος Μεστούσης και ο stylist Χρηστός Ανδριόπουλος ένωσαν τις δημιουργικές δυνάμεις τους φτιάχνοντας ένα λεύκωμα εμπνευσμένο με «Μαγικές στιγμές» από την εποχή του διάσημου μάγου, Χάρι Χουντίνι.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ