1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2018 22:22

Μία Ναξιώτισσα νικήτρια στον Σχινιά

Η Νάντια Μαύρου αγωνίζονταν πασαδόρος στην Αγία Παρασκευή. Είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερη από την συμπαίκτρια της και είναι σαφώς πιο έμπειρη. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετά μπιτς βόλεϊ αλλά χωρίς κάποια μεγάλη διάκριση.
H Ναξιώτισσα στην καταγωγή Νάντια Μαύρου παίζει βόλεϊ 20 χρόνια και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανναξιακού. Τα τελευταία έξι χρόνια παίζει μπιτς βόλεϊ και πρώτη της συμπαίκτρια ήταν η Γιάννα Μάρκου. Αφιέρωσε την επιτυχία της στην 2χρονη κόρη της Μαριαλένα.

«Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Παίξαμε ελεύθερα και το κερδίσαμε δίκαια. Το αφιερώνων κόρη μου και την οικογένειά μου και φυσικά στην συμπαίκτριά μου Μαρία Βελισσάρη. Έπαιζα στην Αγία Παρασκευή και είμαι σε αναζήτηση ομάδας για τη νέα σεζόν».

Πρώτη μεγάλη επιτυχία

Η 25χρονη Μαρία Βελισσάρη τη σεζόν 2018-19 θα αγωνίζεται πασαδόρος στο ΠΑΚ Χαλανδρίου. Αν και αγωνίζεται 13 χρόνια στο βόλεϊ σάλας μόλις την εφετινή σεζόν αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην άμμο και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Μάλιστα όπως λέει μαζί με την συμπαίκτρια της θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της και στο ταμπλό του Μάστερς που θα γίνει στην Αρχαία Ολυμπία το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου. «Ηταν ένα πολύ αξιόλογο τουρνουά με πολύ καλή οργάνωση και καλό αγωνιστικό επίπεδο. Υπήρχαν πολύ καλές ομάδες στο ταμπλό. Παρότι ηττηθήκαμε στον Α΄γύρο από τις Οικονομοπούλου, Καρυτινού μελετήσαμε το παιχνίδι τους, είχαμε αντοχές και νικήσαμε στον τελικό. Αφιερώνω την επιτυχία στις φίλες μου που με στήριζαν από το σπίτι και στη συμπαίκτρια μου», δήλωσε η Μαρία Βελισσάρη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ