1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2018 23:05

Έδρα, ξένες και υποδομές στην πρώτη συνάντηση Παναθηναϊκού και Καραμπέτσου

Εκπρόσωποι της νεοεκλεγμένης διοίκησης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού είχαν την πρώτη τους συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο. Εκτός του ότι δόθηκαν τα... διαπιστευτήρια τους ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και προβληματισμών, ενώ ο Παναθηναϊκός έθεσε στο τραπέζι μία σειρά θεμάτων που απασχολούν τον σύλλογο αλλά και το πρωτάθλημα της Πρε Λιγκ που θα αγωνιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της έδρας. Οι «πράσινοι» συζήτησαν το ενδεχόμενο επιστροφής τους στον Τάφο του Ινδού μόνο για τους αγώνες της Πρε Λιγκ αλλά η άδεια λειτουργίας που έχει το γήπεδο από το 2013 έπρεπε να αναγράφει «διεξαγωγή αγώνων βόλεϊ εκτός της Α1».

Ο Καραμπέτσος εξήγησε πως το θέμα έχει κλείσει οριστικά μετά από άδειες και συμβούλια που έχουν γίνει στο παρελθόν και τόνισε πως θα υπάρχουν αντιδράσεις εάν ο Παναθηναϊκός επιστρέψει στον «τάφο».

Επίσης συζητήθηκε η προοπτική να υπάρχει ξένη στην Πρε Λιγκ, να γίνουν αλλαγές στις μεταγραφικές περιόδους και επίσης να αναβαθμιστούν τα πρωταθλήματα υποδομής με περισσότερα κίνητρα για τους αθλητές και τις ομάδες.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» ξεκαθάρισαν στον πρόεδρο της ΕΟΠΕ ότι επιζητούν την ισονομία και ίση μεταχείριση σε κάθε είδους απόφαση.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και γενικά οι παράγοντες του τριφυλλιού τόνισαν πως ο Παναθηναϊκός θα κάνει ολική επιστροφή στο γυναικείο βόλεϊ αλλά με σταθερά και προοδευτικά βήματα αλλά και πρώτο στόχο την άνοδο στην Α1 γυναικών. Υπενθυμίζεται πως τη σεζόν 2017-18 η υπηρεσιακή διοίκηση του Νίκου Πλυτά δεν δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα Α1 γυναικών και η ομάδα ξεκινάει πάλι από την Πρε Λιγκ.

Ο Καραμπέτσος χαιρέτησε την πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για αναγέννηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και τόνισε πως η ομοσπονδία στο μέτρο του δυνατού θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια.

Εκ μέρους του Παναθηναϊκού ήταν ο Παναγιώτης Μπόμης και ο Στέφανος Αυγουλέας, ενώ ανάλογη συνάντηση θα γίνει εντός των ημερών μεταξύ των εκπροσώπων του ΤΑΑ Παναθηναϊκός με τον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ