1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-06-2018 22:24

Όταν ο Γιάκομπσεν έπαιζε Λεωφόρο, κόντρα στον ΠΑΟΚ και ο Ανδρεόπουλος τον είδε στη Σύρο

Μπορεί οι περισσότεροι παίκτες του Παναθηναϊκού να μην έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στην Λεωφόρο και να πληροφορούνται μέσω τρίτων για την ιστορική έδρα του τριφυλλιού αλλά ο νεοαποκτηθής πασαδόρος Άξελ Γιάκομπσεν έχει αγωνιστεί σε διεθνές φιλικό κόντρα στους «πράσινους» και μάλιστα έχοντας συμπαίκτες του πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού. Οσο για την επιλογή του Δανού με την αργεντίνικη καταγωγή την είχε κάνει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος τον Σεπτέμβριο του 2013.  Πότε έγιναν όλα αυτά;

Ηταν Σεπτέμβρης του 2013 όταν η γερμανική TV Μπουλ ταξίδεψε στη Σύρο για να αγωνιστεί στο 1ο τουρνουά Αιγαίου. Πασαδόρος της ήταν ο Αξέλ Γιάκομπσεν αλλά αλλά και ο Σλοβάκος Τόμας Κοτσιάν που μοιράζονταν τα παιχνίδια επειδή ο πρώτος ακολουθούσε και θεραπεία λόγω μικροτραυματισμού.

Παρά του προβλήματος του ο Γιάκομπσεν με το Νο6 στη φανέλα ξεχώρισε και οδήγησε την TV Μπουλ στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του τουρνουά. Τότε προπονητής στον Φοίνικα Σύρου ήταν ο σημερινός προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος ο οποίος είχε «σταμπάρει» τον Γιάκομπσεν και κάθε καλοκαίρι παρακολουθούσε τη μεταγραφική του πορεία μέχρι που οι συγκυρίες ήταν θετικές για να τον επιλέξει στο τριφύλλι.

Ο Γιάκομπσεν έχει αγωνιστεί μάλιστα στη Λεωφόρο. Ηταν 30 Σεπτεμβρίου 2013 όταν η αποστολή της Μπουλ κατά την επιστροφή της από την Σύρο στην Γερμανία έκανε στάση στην Αθήνα και έδωσε διεθνές φιλικό με τον Παναθηναϊκό που τότε ήταν προπονητής ο Γιάννης Λάιος. Μάλιστα στη Μπουλ πρόεδρος ήταν ο Έλληνας Γιώργος Βλαχογιάννης από την Κύμη Ευβοίας και αγωνίζονταν τότε δύο πρώην πράσινοι αθλητές, ο Ζάρεκ και ο Βόγκελ που την προηγούμενη σεζόν ήταν στο τριφύλλι. Σε εκείνο τον αγώνα περισσότερο αγωνίστηκε με τη Μπουλ ο Κοτσιάν και ελάχιστα ο Γιάκομπσεν.

Εκείνη τη σεζόν ο Γιάκομπσεν και η Μπουλ βρέθηκαν στο δρόμο του ΠΑΟΚ στο CEV Cup και η γερμανική ομάδα νίκησε 3-0 στη Γερμανία και 3-2 στην Πυλαία με τον Γιάκομπσεν να είναι βασικός και στους δύο αγώνες.

Στη φωτογραφία είναι οι παίκτες του Παναθηναϊκού και της Μπουλ.

V.N.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ