Εκτυπώστε τη σελίδα
11-06-2018 19:18

Η CEV έδωσε παράταση στον ΠΑΟ λόγω του πένθους για τον Παύλο Γιαννακόπουλο

Σύμφωνα με πληροφορίες του volleynews.gr η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία πετοσφαίρισης (CEV) που είναι και διοργανώτρια των Ευρωπαϊκών κυπέλλων συμμεριζόμενη το πένθος της διοίκησης του Παναθηναϊκού για την απώλεια του Παύλου Γιαννακόπουλου και αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που κάνει η νέα διοίκηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ώστε να ανασυγκροτήσει τον αθηναϊκό σύλλογο, δέχτηκε να δώσει παράταση δύο ημερών για την δήλωση συμμετοχής του Παναθηναϊκού στα Ευρωπαϊκά κύπελλα 2018-19.

Η διορία λήγει απόψε τα μεσάνυκτα αλλά ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος επικοινώνησε με τον πρόεδρο της CEV Αλεξάντερ Μπόριστις και του εξήγησε τις δύσκολες ώρες που περνάει η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ζήτησε μικρή παράταση. Η απάντηση ήταν άμεσα θετική από την CEV.

Η CEV στο παρελθόν δεν έχει δεχτεί καμία παράταση από κανέναν σύλλογο αλλά για την περίπτωση του Παναθηναϊκού έκανε εξαίρεση. Αλλωστε και ο Σέρβος πρόεδρος της CEV Aλεξάντερ Μπόρισιτς γνώριζε προσωπικά τον Παύλο Γιαννακόπουλο και με προσωπική του παρέμβαση έδωσε διήμερη παράταση στη διοίκηση του τριφυλλιού ώστε να δηλώσει συμμετοχή στο Τσάλεντζ Καπ.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο CEV Cup, ο ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Ηρακλής με τον Παναθηναϊκό στο Τσάλεντζ Καπ εφόσον οι πράσινοι αποδεχτούν την συμμετοχή τους.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει από την ΕΟΠΕ μέσω της οποίας έγιναν και οι επικοινωνίες με την CEV.