1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-06-2018 12:45

Υπάρχει ζωή στον Άρη: Εγινε αίτημα να μείνει στην Α2 ανδρών

Η άνοδος του Άρη στη μεγάλη κατηγορία του ποδοσφαίρου σε συνδυασμό με τον προβληματισμό που υπάρχει στον σύλλογο για την δημιουργία κάρτας φιλάθλου δημιουργούν προσδοκίες για έσοδα στα τμήματα του Ερασιτέχνη μεταξύ αυτών και του ανδρικού βόλεϊ.

Ετσι στον Άρη έχει αρχίσει - έστω και με καθυστέρηση - κουβέντα για την οργάνωση του ανδρικού τμήματος του Άρη αλλά η ομάδα υποβιβάστηκε εφέτος στα τοπικά πρωταθλήματα μετά και την ήττα από τον Μακεδονικό 3-0 στα μπαράζ.

Ωστόσο μετά την συγχώνευση του Αρχέλαου με τον Πιερικό ο Άρης θα ζητήσει από την ΕΟΠΕ να μείνει στην Α2 ανδρών και να μην καλύψει την θέση η φιναλίστ ομάδα από τα μπαράζ ανόδου της ΕΠΕΣΘ.

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο της διοργανώτριας αλλά και κυρίως των παραγόντων της διοίκησης του Άρη που θα πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθούν σοβαρά με το τμήμα που έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο και το πρωτάθλημα και το σούπερ της σεζόν 1996-97. Μάλιστα σε μία περίοδο που όλοι οι σύλλογοι νοικοκυρεύονται και κάνουν προσπάθεια εξυγίνασης και στον Άρη πρέπει να γίνει μία νέα αρχή. Το πρόβλημα βέβαια του Άρη όπως και όλου του ελληνικού βόλεϊ είναι ότι δεν υπάρχουν παράγοντες.

Υπενθυμίζεται πως πριν διαλυθεί το τμήμα του είχε επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών ενώ υπάρχουν και πολλά χρέη από το παρελθόν. Πλήγμα για το βόλεϊ του Άρη αποτέλεσε και ο πρόωρος χαμός του Θωμά Γιώτα ο οποίος πάλευε πάντα για το καλύτερο.

Στην ιστορική φωτό του 1997 παίκτες του πρωταθλητή Άρη με το Γκάνεφ (στο μέσον), τον Κωνσταντίνοφ (αριστερά), τον Κουτσονίκα και τον Χαριτωνίδη (προπονητή)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ