1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-05-2018 13:20

Εκλογές στις 6 Ιουνίου για τον ΓΣ Ηλιούπολης

Γενική συνέλευση με θέμα την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης, συγκαλεί στις 6 Ιουνίου ο ΓΣ Ηλιούπολης.

«Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ καλεί τα μέλη του στην εκλογοαπολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 και ώρα 16.00 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης (Παπαφλέσσα και Σοφοκλή Βενιζέλου ).
Εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα γίνει οπωσδήποτε και ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων την ίδια ημέρα
Τετάρτη 06 Ιουνίου 2018 και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο.
Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι:
1. Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Απολογισμός πεπραγμένων απερχομένου Διοικητικού Συμβουλίου.
3. Οικονομικός Απολογισμός. Έγκριση και απαλλαγή ευθύνης των 
μελών του Δ.Σ. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Έγκριση προϋπολογισμού του έτους 2018.
5. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής
6. Διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου
και Εξελεγκτικής Επιτροπής
7. Άλλα θέματα
Ώρα λήξης ψηφοφορίας: 21:00.

Υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 01 Ιουνίου και ώρα 21:00, στα γραφεία του Γ.Σ.Η., Τυρταίου 1-3 Ηλιούπολη τηλ. 2109916386. 

Τα γραφεία λειτουργούν από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:00 -11:00 & 19:00 - 21:00.

Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ.Η. να τακτοποιηθούν ταμειακά.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ''

Σχετικά άρθρα

  • Ο ΖΑΟΝ ανακοίνωσε το νέο ΔΣ
    Το νέο διοικητικό συμβούλιο ανακοίνωσε η διοίκηση του ΖΑΟΝ, το οποίο προέκυψε από τις χθεσινές αρχαιρεσίες του συλλόγου των βορείων προαστίων και το απαρτίζουν:
  • Κόρινθος: Ανακοινώνει ξένη και μεταγραφές μετά τις εκλογές
    Μεταγραφικές εξελίξεις έχουν τρεξει το τελευταίο διάστημα στην Κόρινθο, η οποία την φετινή σεζόν θα αγωνίζεται στην Πρι Λιγκ.
  • Εκλογές την Κυριακή στον Πανναξιακό
    Μετά από δύο αναβολές, ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 16/6, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
  • Παραμένει προέδρος της ΕΣΠΑΑΑ ο Κώστας Αλαγιάννης
    Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν για άλλη μια φορά τα σωματεία της ΕΣΠΑΑΑ, στον Κώστα Αλαγιάννη. Μετά τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας συγκροτήθηκε σε σώμα, το νέο ΔΣ της Ένωσης Ανατολικής Αττικής, με πρόεδρο για πολλοστή φορά τον έμπειρο παράγοντα ενώ τις υπόλοιπες θέσεις συνεχίζουν να κατέχουν τα μέλη που επανεξελέγησαν.
  • Ενωτικός Κώστας Παϊσιάδης: «Μεγάλη ευκαιρία η συνύπαρξη των τεσσάρων μεγάλων στην Λίγκα»
    Ενωτικός και με αυξημένες ευθύνες από την θέση του Α΄αντιπροέδρου στο νέο ΔΣ της ΕΣΑΠ ο εκπρόσωπος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Κώστας Παϊσιάδης μίλησε για το στοίχημα της συνύπαρξης ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού ΑΕΚ στην ΕΣΑΠ, την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, τους στόχους του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, το νέο προπονητή Σέργκι Στάνκου, την επιστροφή της ΑΕΚ, την ενίσχυση του Παναθηναϊκού αλλά και την επιστροφή του Ηρακλή στα κύπελλα Ευρώπης:

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ