1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2018 16:49

To τρολάρισμα του Ρούσσου στον δήμαρχο Μαραγκό για χιονοδρομικό στη Σύρο!

Όσοι γνωρίζουν τον πρόεδρο του ΑΟ Φοίνικα Σύρου Αντώνη Ρούσσο συμφωνούν πως πρόκειται για έναν άνθρωπο ήπιων τόνων που δεν αναζητά την δημοσιότητα γιατί δεν την έχει και ανάγκη.

Όσα χρόνια ασχολείται με τα κοινά του συλλόγου ποτέ δεν είχε επικριτικό λόγο αλλά μετά την πίεση που δέχεται από την αθέτηση των συμφωνιών από πλευράς Δήμου Σύρου τα είπε έξω από τα δόντια. Μας έκανε μάλιστα εντύπωση το «τρολάρισμα» που έκανε στον δήμαρχο του νησιού Γιώργο Μαραγκό για κατασκευή χιονοδρομικού κέντρου στην Ανω Μεριά.

Για την ιστορία στη Σύρο έχει να χιονίσει από το 2008 και φίλος αναγνώστης μας έστειλε μία σπάνια φωτογραφία από τις ώρες που το νησί είχε σκεπαστεί από χιόνι πριν από 10 χρόνια!

«Ο ίδιος ο Δήμαρχος σε συμβούλιο είπε πως δεν είμαστε σίγουροι αν ο κόσμος θέλει τον Φοίνικα. Αν δεν είναι σίγουρος ο Δήμος ότι ο κόσμος και το νησί θέλει να υπάρχει ο Φοίνικας, σε εμάς περισσεύει. Μπορεί, ο ίδιος ο Δήμος να αποφασίσει πως θέλει να κάνει χιονοδρομικούς αγώνες στην Απάνω Μεριά. Εί- ναι δικαίωμα του, είναι αυτός που θα κανονίσει και θα χαρά- ξει το μέλλον αυτού του νησιού», είπε ο Ρούσσος στην συνέντευξη του τονίζοντας πως δεν έχει καμία βοήθεια από τον δήμαρχο Γιώργο Μαραγκό.

Ολη η συνέντευξη: ΕΔΩ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ