1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
10-05-2018 20:10

Ο κύβος «ερρίφθη» για το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Mέσα από την δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που είχατε διαβάσει προ κάποιων ημερών στο SDNA, είχε ανοίξει ο δρόμος προκειμένου ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να αναλάβει και το τμήμα βόλεϊ που τόσο έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια.

Πλέον, φαίνεται πως το συγκεκριμένο θέμα μπαίνει στην τελική του ευθεία καθώς είναι πλέον δεδομένη η επιθυμία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να επαναφέρει το ανδρικό βόλεϊ του Παναθηναϊκού στον δρόμο του πρωταθλητισμού. Μάλιστα, έχει δοθεί σαφής εντολή να στελεχωθεί το τμήμα με παίκτες που θα μπορέσουν να επαναφέρουν την ομάδα στις επιτυχίες κοντράροντας τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ που πρωταγωνιστούν τα τελευταία χρόνια κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιθυμεί με προσωπική του χρηματοδότηση να δώσει και πάλι «πνοή» στο τμήμα που στο παρελθόν έχει προσφέρει μεγάλες επιτυχίες στον σύλλογο, όμως τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση με αποκορύφωμα βεβαίως την φετινή χρονιά που σώθηκε την ύστατη στιγμή.

Διεργασίες για τον Ερασιτέχνη

Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες εντείνονται και οι διεργασίες σε ό,τι αφορά την πιθανή εμπλοκή του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ στον Ερασιτέχνη. Πολύς κόσμος τις τελευταίες ημέρες έχει συνδέσει την συγκεκριμένη του επιθυμία με το γηπεδικό. Παρ’ όλα αυτά, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φαίνεται πως έχει σχέδια για τον Ερασιτέχνη και επιθυμεί αφενός να τον εξυγιάνει την ώρα που έχει βεβαιωμένες οφειλές πάνω από 3 εκατ. ευρώ και αφετέρου να τον επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών, ανεξαρτήτως των εξελίξεων στην ΠΑΕ.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σημειώσουμε πως οι φίλοι της ομάδας πρέπει να περιμένουν μία έκπληξη που σχετίζεται με τον Ερασιτέχνη και θα γίνει γνωστή μέσω ανακοίνωσης από την πλευρά της ΚΑΕ. Όλα αυτά την ώρα που τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού βρίσκονται στο σημείο «μηδέν» με το τμήμα μπάσκετ γυναικών να έχει υποβιβαστεί στην Α2, το πόλο επίσης να αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και το βόλεϊ γυναικών σε αντίστοιχη θέση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες ώρες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει στα χέρια του όλα τα στοιχεία που αφορούν στην «Μάνα του Λόχου» και έχουν να κάνουν με έσοδα, έξοδα, οφειλές αλλά και συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Αυτές είναι και το μόνο πράγμα που τον προβληματίζει καθώς ο Αθλητικός Όμιλος παρουσιάζεται να έχει βάλει την υπογραφή του σε αποικιοκρατικές συμβάσεις που τον δεσμεύουν για δεκαετίες.Κλείνοντας πρέπει να αναφέρουμε πως ο ισχυρός άνδρας του μπασκετικού τμήματος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις και δεν αποκλείεται αυτές να πάρουν επίσημη μορφή μέσω δήλωσής του.

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ