1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2018 23:26

Μουνιόθ: «Απάντηση στο γήπεδο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις νίκες μετά από την απώλεια του Κυπέλλου νικώντας την Κηφισιά με 3-0 στο πλαίσιο των ημιτελικών της Volley League. Ο προπονητής της ομάδας Φερνάντο Μουνιόθ δήλωσε:
«Για εμάς δεν ήταν ήσυχες μέρες μετά το Κύπελλο αλλά ήταν πολύ σημαντικό να επιστρέφαμε με απάντηση στο γήπεδο με καλή εμφάνιση και αποτέλεσμα. Περιμένω μια Κηφισιά πιο δυνατή την Παρασκευή αφού θα έχει συνηθίσει και τις συνθήκες του αγώνα και είμαστε έτοιμοι για ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Στόχος είναι να νικάμε και να διαχειριστούμεν τα συναισθήματά μας. Να δώσουμε ότι έχουμε, να κερδίσουμε τα παιχνίδια που απομένουν και το πρωτάθλημα».

Ο κεντρικός του Ολυμπιακού Γιώργος Πετρέας ο οποίος πριν την έναρξη της αναμέτρησης παρέλαβε το βραβείο του MVP της 22ης αγωνιστικής δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαστε υποχρεωμένοι να ξεχάσουμε τον χαμένο ημιτελικό και το Κύπελλο. Προσπαθήσαμε να συγκεντρωθούμε όσο το δυνατό περισσότερο στο πως θα αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά. Βάσει αποτελέσματος το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό και συνεχίζουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται ακόμα καλύτερη. Έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο στόχο που είναι το πρωτάθλημα και μόνο με αυτό μπορούμε να κάνουμε χαρούμενους όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τον κόσμο».
Διαβάστηκε 493 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ