1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-04-2018 23:22

Κάζμαρτσικ: «Χρειαζόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Όσκαρ Κάζμαρτσικ είπε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των ημιτελικών της Volley League:

 «Είμαστε στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν είχαμε την αποφασιστικότητα που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Χρειάζονταν λίγο μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που όμως είχε πολλά τρωτά σημεία. Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Ελπίζω να το κάνουμε στον δεύτερο αγώνα. Οι παίκτες μου είδαν σήμερα πως μπορούν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ και πιστεύω πως την Παρασκευή θα είμαστε πιο έτοιμοι και πιο αποτελεσματικοί».

O πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Θάνος Μαρούλης δήλωσε: «Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία να σπάσουμε την έδρα του ΠΑΟΚ. Ο αντίπαλος μας προέρχονταν από την κατάκτηση του κυπέλλου, ήταν λίγο κουρασμένος, έκανε μέτρια εμφάνιση και εμείς είχαμε ευκαιρία. Δυσκολευόμασταν να τελειώσουμε τους κρίσιμους πόντους που θα μας οδηγούσαν στο 5ο σετ και από εκεί στη νίκη. Παίξαμε καλά αλλά και ο ΠΑΟΚ έδειξε πως έχει πολλές λύσεις. Θα είναι δύσκολη σειρά και για τους δύο. Στόχος μας είναι να παίξουμε δύο αγώνες στη Σύρο και να τους νικήσουμε. Σήμερα φάνηκε πως μπορούμε να νικήσουμε τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστηκε 529 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ