1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-04-2018 21:09

Τακουρίδης: «Οι Έλληνες έχουν καρδιά»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου  ο κεντρικός της ομάδας, Γιάννης Τακουρίδης αφιέρωσε το τρόπαιο στην συζυγό του, ενώ αναφέρθηκε και στο παράπονο που εξέφρασε  στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ, Παντελή Ταρνατόρο.
«Αφιερώνουμε τον τίτλο στην διοίκηση και στον κόσμο του ΠΑΟΚ και όσους μας πιστεύουν. Προσωπικά το αφιερώνω και στην σύζυγο μου και στην οικογένεια μου συνολικά. Είναι μία νίκη της ομάδας και της οικογένειας του ΠΑΟΚ συνολικά. Μετά τη νίκη μας επί του Ολυμπιακού χθες είπα στον πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο πως οι Έλληνες αθλητές αξίζουν και νικούν τις ομάδες που έχουν πολλούς και ακριβούς ξένους. Εντάξει, ήμουν πάνω στην ένταση και με πολλούς σφυγμούς και εκφράστηκα άκομψα αλλά ο πρόεδρος ξέρει πως του το είπα. Μας πιάνει και μας το παράπονο όταν βλέπουμε να δίνουν βάση σε ακριβούς ξένους ενώ οι Έλληνες αθλητές έχουν μεγάλες δυνατότητες και κυρίως μεγάλη καρδιά. Πήραμε την κούπα ως ομάδα και ανυπομονούμε να πάμε στη Θεσσαλονίκη. Αποδείξαμε πως μπορούμε να επαναλάβουμε το ίδιο επιτυχημένο φινάλε και στο πρωτάθλημα».
Διαβάστηκε 853 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ