Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
12-03-2018 15:28

Τα ξημερώματα στο Σουργκούτ ο Ολυμπιακός

Στο Σουργκούτ βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας, η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακου, ενόψει του πρώτου ημιτελικού του Challenge Cup που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (14/3).
Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν το πρωί της Κυριακής (11/3) από το Ρέντη για το «Ελ. Βενιζέλος» και από εκεί πέταξαν για Θεσσαλονίκη. Μετά από αναμονή τριών ωρών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» αναχώρησαν στις 14:00 για τη Μόσχα όπου αφίχθησαν μετά από τρεις ώρες περίπου και μετά από νέα αναμονή πήραν την πτήση για τον τελικό τους προορισμό.

Στο Σουργκούτ η «ερυθρόλευκη» αποστολή έφτασε στις 2:00π.μ. (5:00π.μ. τοπική ώρα). Το πρόγραμμα των Πειραιωτών περιλαμβάνει απογευματινές προπονήσεις σήμερα και αύριο ενώ το θετικό για τον Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.