1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-02-2018 12:53

Κύπελλο Γυναικών: Την Παρασκευή 16/2 η κλήρωση του final-4

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 στα γραφεία της Ε.Ο.ΠΕ. θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του final-4 του Κυπέλλου Γυναικών που θα γίνει στη Σαντορίνη.

Οι αγώνες των προημιτελικών θα γίνουν την Τετάρτη 14 και Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, όπου θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών.

 

Τετάρτη 14/2 ΔΑΚ Νάξου      19.00   ΑΟΝ Πανναξιακός   -ΑΣ Μακεδόνες   Μουλά Ειρ-Πρέντζας

Τετάρτη 14/2 Ιλισίων            21.30   ΑΟ Ηλυσιάκος -ΑΣΠ Κόρινθος  Ράντσιου-Σταρίδας

Τετάρτη 14/2 Ηλίούπολης       19.15   ΓΣ Ηλιούπολη-Ολυμπιακός ΣΦΠ      Γεωργάκη-Μαριδάκης

Πέμπτη 15/2 Γ.Γεννηματάς    19.30   ΑΣΠ Θέτις  -ΑΟ Θήρα  Νικολόπουλος-Αντωνόπουλος

Σχετικά άρθρα

  • ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π: Σχολή διαιτησίας στη Σαντορίνη
    Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πειραιά – Δυτικής Αττικής (ΣΥ.Δ.ΠΕ.Δ.Α.Π.), διοργανώνει σχολή υποψήφιων διαιτητών βόλεϊ στο νησί της Σαντορίνης.
  • Η άφιξη του Πανναξιακού στη Σαντορίνη (video)
    Με το δρομολόγιο της Blue Star Ferries από τη Νάξο έφτασε στις 15.30 το μεσημέρι της Πέμπτης (1/3) στο λιμάνι του Αθηνιού η αποστολή του Πανναξιακού. Δείτε βίντεο του volleyball.gr από την άφιξη της ομάδας της Νάξου.
  • F4 Κυπέλλου: To Exit Poll των αρχηγών για τελικό, νικητή και ΜVP
    Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου γυναικών; Ποια θα είναι η ομάδα που θα ανοίξει σαμπάνιες το Σάββατο το βράδυ στην Καλντέρα; Η MVP σε ποια θέση θα παίζει; Στις τρεις αυτές ερωτήσεις κλήθηκαν να απαντήσουν οι αρχηγοί των 7 ομάδων της Volleyleague. 
  • Ηλυσιακός: Χωρίς άγχος για τη νέα έκπληξη!
    Ο Ηλυσιακός έγραψε ιστορία στο Κύπελλο Γυναικών και συμπεριλήφθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη λίστα με τις ομάδες της δεύτερης κατηγορία που θα συμμετάσχουν στο Final 4.
  • Η αφίσα του final-4 της Σαντορίνης
    Η αντίστροφη μέτρηση για το Final-4 του Κυπέλλου Γυναικών (2-3 Μαρτίου) στη Σαντορίνη έχει αρχίσει και λίγες ημέρες πριν την έναρξη των αγώνων, είναι διαθέσιμη η επίσημη αφίσα της διοργάνωσης. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ