1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-02-2018 00:58

F4 ΕΣΠΕΔΑ: Πρωταθλήτρια…της ανατροπής το Αιγάλεω!

Στο θρόνο της πρωταθλήτριας νεανίδων ΕΣΠΕΔΑ, επεστρεψε το Αιγάλεω, ύστερα από απουσία ενός χρόνου, καθώς στον τελικό της διοργάνωσης επικράτησε του Ολυμπιακού με 0-3 (τυπικά γηπεδούχος ο Ολυμπιακός, 15-25, 17-25, 24-26 ), αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε έξαλα από τις αθλήτριες, το προπονητικό επιτελείο και τους φιλάθλους του Αιγάλεω που έστησαν ένα μεγάλο πάρτι, στο κλειστό της αθηναϊκής ομάδας.

Το παιχνίδι κρίθηκε στο τρίτο σετ όπου ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 21-10 αλλά το Αιγάλεω έκανε επική ανατροπή καθώς αρχικά με την εκπληκτική Κάστανου και στη συνέχεια με το φοβερό σέρβις της αρχηγού Κατερίνας Βλάχου και τους πόντους της Κρανης, πέτυχε ένα απίστευτο σερί 3-16 (!) και κατέκτησε το σετ 24-26 ενώ μέσα σε κλίμα αποθέωσης εξασφάλισε το τρόπαιο με 3-0.

Αγωνιστικά το ματς ξεκίνησε με το Αιγάλεω να ξεκινάει φουριόζο, να πιέζει πολύ στο σέρβις τον Ολυμπιακό με την Κουλοπούλου, την Βλάχου να αξιοποιεί την ασταμάτητη Κάστανου και την παθιασμένη κεντρική Αρβανιτοπούλου να κυριαρχεί στο μπλοκ και να τελειώνει όλες τις επιθέσεις πρώτου χρόνου, οι τυπικά φιλοξενούμενες ήραν προβάδισμα 8-14, 11-18, 13-21 και 15-25.

Στο δεύτερο ο Ολυμπιακός μπήκε πιο καλύτερα από το πρώτο σετ, οι δύο ομάδες ήταν κοντα στο σκορ μεχρι το 12-14. Το Αιγάλεω νε νέο σερί που είχε αιχμές τις Κρανη, Κουλοπούλου, Κάστανου και Σολωμού, ξέφυγε με +8 (15-23) και η Σολωμού με πλασέ έγραψε το 17-25 και έδωσε σημαντικό προβάδισμα με 0-2.

Στο τρίτο σετ είδαμε δύο διαφορετικά ματς.Αρχικά ο Ολυμπιακός μπήκε σαν «αφηνιασμένος ταύρος», και με την κατακόρυφη άνοδο της Μιλεντίγιεβιτς, της πασδόρου Μικέλη την εκρηκτική Αδαμοπούλου και της Φραγκάκη, ήταν καταιγιστικός και έφτασε πολύ δίκαια στο 21-10.Και ενώ έδειχνε ότι ήταν μια ανάσα από την κατάκτηση του σετ, (προηγήθηκε στο φινάλε με 24-22) το Αιγάλεω με επική ανατροπή και κατάθεση ψυχής που περιγράφουμε στον πρόλογο, έφτασε στο 24-26 και στο τελικό 0-3.

Από το Αιγάλεω ολες ήταν υπέροχες και έδωσαν λύσεις όπου χρειάστηκε, από τον Ολυμπιακό που φάνηκε στο τρίτο σετ, ξεχώρισαν Μιλεντίγιεβιτς, Αδαμοπούλου καιη πασαδόρος Μικελη

Τα σετ: 15-25, 17-25, 24-26

Ολυμπιακός: (Σαραντίτης) Αρβανίτη, Αδαμοπούλου, Ζουμίδη, Λιόλιου, Ψαρράκη, Μπακιρτζόγλου, Μιλεντίγιεβιτς (λ), Πετρόπούλου (λ), Μικέλη, Δελή, Ζιγκίρη, Μερακλή, Ρέκα

Αιγάλεω (Αντωνιάδη): Βλάχου, Σολωμού, Κουλοπούλου, Κάστανου, Κράνη, Αρβανιτοπούλου, Αναστασιάδη (λ), Παναγιωτίδου

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ