1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2018 17:15

«Οι Δροσεροί» ρεπόρτερ βόλεϊ που έκαναν σερβίς στο «Ρουκ Ζουκ»

Πέντε καλοί συνάδελφοι και ρεπόρτερ του βόλεϊ και όχι μόνο (η Πένυ Ροντογιάννη, ο Φώτης Καρακούσης, ο Δημήτρης Τιχάλας, ο Κώστας Χατζηδημητρίου και ο Σταύρος Χονδροθύμιος) δοκίμασαν τις δυνάμεις του στο επιτυχημένο τηλεπαιχνίδι του Αντένα TV «Ρουκ Ζουκ».

Με την επωνυμία «Οι Δροσεροί» δήλωσαν φανατικοί του βόλεϊ (ας έκαναν κι αλλιώς) και το διασκέδασαν με την ψυχή τους. Η ομάδα των πέντε βολεϊκών συναδέλφων έδωσε τη μάχη της και στις λεπτομέρειες έχασε τη νίκη. Σημασία βέβαια έχει η συμμετοχή και κυρίως η εμπειρία και η διασκέδαση.

Τα γυρίσματα έγιναν στα στούνιο «Κάπα» στα Σπάτα στις αρχές Δεκεμβρίου και η εκπομπή παρουσιάστηκε σήμερα 30 Ιανουαρίου 2018. Μεταξύ των λέξεων που διαγωνίστηκαν ήταν και ο «Φοίνικας» Σύρου όπου φυσικά έδωσαν ρεσιτάλ. 

Κλήθηκαν να διαγωνιστούν ακόμα και ξεπέρασαν με επιτυχία τις λέξεις Φωτιστικό, Αμυγδαλές, Τάφος, Θησαυρός.

«Οι Δροσεροί» συνέδελφοι δυσκολεύτηκαν στην παντομίμα όπου κλήθηκαν να διαγωνιστούν στα μουσικά άσματα «πες μου που πουλάν καρδιές» των Δημήτρη Μητροπάνου, Τάκη Μουσαφίρη και «όχι θα κάτσω να σκάσω» των Μαρκέα, Νικολάου που έκανε σουξέ η Λίτσα Διαμάντη.

Οχι πως... σκάνε αλλά πλέον έμαθαν που... πουλάν καρδιές και μετά και τις μετρήσεις της ΑGB ξεκίνησαν προπόνηση για την επόμενη τηλεοπτική εξόρμηση τους.

Δείτε το video: ΕΔΩ

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ