1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-01-2018 21:28

'Αλμα δεύτερης θέσης για τους Ίωνες

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την μοναξιά της δεύτερης θέσης, απολαμβάνουν οι Ίωνες στην Β΄εθνκή γυναικών ΕΣΠΑΑΑ αφού για την 13η αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας 1-3 των Νέων Βύρωνα και αξιοποίησαν την ήττα-σοκ των Αμπελοκήπων από τον Απόλλωνα.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχες μπήκαν πολύ δυνατά, αιφνιδίασαν τις φιλοξενούμενες και πήραν προβάδισμα με 25-19. Στη συνέχεια είχαμε ανατροπή σκηνικού καθώς ο Βασίλης Ξεοβάσιλας που έδωσε ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος, έκανε κίνηση-ματ, βάζοντας την νεαρή Χαμαλίδου διαγώνια στην θέση της Χάλαρη που δεν βρέθηκε σε καλή μέρα.

Η ταλαντούχα αθλήτρια ήταν εξαιρετική και έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση. Οι Ίωνες ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους, μείωσαν τα λάθη, κράτησαν την υποδοχή , βρήκαν λύσεις στην επίθεση με τις σπουδαίες Βλατάκη, Μπιτσάκου, κυριάρχησαν στο φιλέ με την εκπληκτική Γρίσπου που έλεγξε απόλυτα την «εναέρια κυκλοφορία», μαζί με την φιλότιμη Ζένικα Μαλουσάρη. Πολύ θετική για άλλη μια φορά η νεαρή λίμπερο Χαβιάρα που έχει κάνει άλματα προόδου ενώ καλό πάσιγκ γκέιμ έκανε και η πασαδόρος Τόουλια.

Οι Ίωνες ισοφάρισαν με 23-25 σε 1-1, έκαναν «πάρτι» με 9-25 στο τρίτο σετ και ολοκλήρωσαν το εντυπωσιακό θρίαμβο τους με 21-25.

Τα σετ: 1-3 (25-19, 23-25, 9-25, 21-25)

 

Διαβάστηκε 15320 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ