1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-01-2018 16:19

Rest In Peace ελληνικό βολεϊ

Το εφετινό πρωτάθλημα  γυναικών θα καταγραφεί ως το χειρότερο της ιστορίας και τα χτυπήματα είναι απανωτά στο κορμί του ελληνικού βόλει, αφού μετά τη διακωμώδηση με αφορμή τον αγώνα Φοίνικας Σύρου-Ηρακλής Χαλκίδας, είχαμε την προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Ηρακλή Κηφισιάς.
Ζούμε ένα πρωτάθλημα , όπου ξέρουμε τον πρώτο και τους δυο που υποβιβάζονται εξαιτίας και των παραγόντων του Παναθηναϊκού και του Ηρακή Κηφισιάς. Οι πρώτοι επέλεξαν να μη κατεβάσουν ομάδα, οι δεύτεροι να την δηλώσουν, έχοντας στο βάθος του μυαλού τους να την αποσύρουν, όταν δεν κινδυνεύουν με επιβολή προστίμου.

Ο μεγαλοϊδεατισμός και ο αριβισμός  του Νίκου Χουντουμάδη έφερε την ομάδα-φούσκα που δημιούργησε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Α2 , με παχυλά συμβόλαια που δεν απολάμβαναν ούτε οι διεθνείς  της Α1 γυναικών. Κι όταν ο χρηματοδότης έφυγε για τους γνωστούς λόγους, κατέρρευσε το οικοδόμημα του σαν χάρτινος πύργος.

Συνυπεύθυνοι για το ρεζιλίκι είναι όλοι οι παράγοντες που ασχολούνται με το βολεί γυναικών, που δεν παίρνουν το πρωτάθλημα στα χέρια τους, αφού η διοίκηση της ΕΟΠΕ, η τέως και η νυν δεν πολυενδιαφέρεται για το προϊόν της. Η Ομοσπονδία έπρεπε να ξεπεράσει τις αγκυλώσεις των προκηρύξεων  και να λύσει το γόρδιο δεσμό, είτε δίνοντας  wild cards για να γίνει πρωτάθλημα 12 υγιών ομάδων, είτε να το διοργανώσει με 10,  εκ των οποίων οι 2 να υποβιβάζονται στην Pre League(αυτή μας μάρανε). Τι του λείπει του ψωριάρη;  Φούντα με μαργαριτάρι. 

Σωματεία και ΕΟΠΕ προέβαλαν τα μικροσυμφέροντα τους και ιδού το αποτέλεσμα.

Είναι μπροστά τους όμως η ευκαιρία να αλλάξουν τα πάντα και να κάνουν του χρόνου πρωτάθλημα με 8 ή με 10 ομάδες, αλλά ουδείς θα συγκινηθεί…

ΥΓ: Κι αν μια από τις 10 υπόλοιπες ομάδες αποσυρθεί την επόμενη αγωνιστική για να γλιτώσει τα έξοδα τι θα γίνει;   Θα συνεχισθεί το πρωτάθλημα και η ομάδα που θα αποσυρθεί θα παίζει και του χρόνου στην Α1 γιατί ήδη υποβιβάσθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο Ηρακλής Κηφισιάς. Τραγέλαφος

Και η ζωή συνεχίζεται με τους παράγοντες της Α1 γυναικών και της ΕΟΠΕ να ποζάρουν χαμογελαστοί μετά την κλήρωση του Κυπέλλου, χωρίς να καταλάβουν ότι έχουν πεθάνει και δεν τους το ανακοίνωσαν…

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ