1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-01-2018 15:07

Μετράει αντίστροφα για το Survivor 2 η «καυτή» Δικαιούλια

Η Βιργινία Δικαιούλια με την απόφαση της να δηλώσει συμμετοχή στο ριαλιτι επιβίωσης «Survivor2» και την απόφαση της παραγωγής να την επιλέξει στην ομάδα των «Μαχητών», κατάφερε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της.

Χαρακτηριστικό είναι το αφιέρωμα από τα parapolitika.gr με πολλές φωτό της «καυτής» παίκτριας του Μαρκόπουλου που ήδη βρίσκεται στον Αγ. Δομίνικο και μετράει αντίστροφα για την συμμετοχής στο συγκεκριμένο ριάλιτι που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή (21/1) στον Σκαϊ:

«Αθλήτρια Βόλεϊ με κορμί που δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Η Βιργινία Δικαιούλια δε θα κλέψει μόνο βλέμματα από το τηλεοπτικό κοινό και ιδίως τους άνδρες, αλλά θα κάνει και τη διαφορά.

Με ύψος 1.80, αθλητικές αναλογίες που αποτελούν όνειρο, η αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Μαρκόπουλου αναμένεται να κάνει θραύση. Τόσο στην καλύβα όσο και στα αγωνίσματα. Ετοιμαστείτε για πολλά καρφώματα από την 22χρονη κεντρική.»

 Πηγη: parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ