Εκτυπώστε τη σελίδα
11-04-2013 19:30

Το Κύπελλο θέλει η ΑΕΚ, μοναδική εμπειρία για τον Φιλαθλητικό

Το πάνελ της Συνέντευξης Τύπου για το ΑΕΚ - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, 11/4 Το πάνελ της Συνέντευξης Τύπου για το ΑΕΚ - Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός, 11/4 @newsports.eu

Σαντορίνη, Αποστολή: Αντώνης Αραβαντινός

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Σαντορίνη και μετά την απώλεια του πρωταρχικού στόχου που ήταν το πρωτάθλημα, επιθυμεί διακαώς να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος. Στο Final Four της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό την Παρασκευή (12/4, 20.00, NOVA), με την ομάδα της Α2 να χαίρεται για την συμμετοχή της σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση.


H αρχηγός του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Άννα Κεραμίδα, είπε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρισκόμαστε σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Κάναμε μία πάρα πολύ καλή πορεία και φτάσαμε μέχρι και την οκτάδα όπου χάσαμε. Δυστυχώς όμως, ο Ηρακλής δεν κατάφερε να είναι εδώ και είμαστε εμείς στη θέση του και ευχαριστούμε τη διοίκηση που μας έδωσε την ευκαιρία». 

Ο τεχνικός του Φιλαθλητικού Λαρισαϊκού, Λάμπρος Πράππας σχολίασε: «Θέλω κι εγώ να εκφράσω τη χαρά μου που είμαστε εδώ. Εγώ είμαι μόνο ένα μήνα προπονητής στην ομάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τον προηγούμενο προπονητή, τον κύριο Παπαδημητρίου που έφτασε την ομάδα στους 8. Σε ένα νησί που ερχόμαστε για διακοπές, δεν πίστευα ποτέ πως θα έρθω και θα είμαι μαζί με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα μας είναι μικρής δυναμικότητας, αλλά θα βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι στη γιορτή αυτή. Είμαι χαρούμενος επιπλέον που είμαστε από την επαρχία, γιατί η επαρχία έχει δώσει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ και το αξίζει να είναι εδώ. Επίσης, είναι ευχάριστο που είμαστε σε ένα νησί, το οποίο δίνει πολλά σε αυτή τη διοργάνωση».

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Σόνια Μποροβίνσεκ δήλωσε: «Να ευχαριστήσω όσους βοήθησαν για να είμαστε εδώ. Μου αρέσει που μετά από χρόνια γίνεται φάιναλ φορ και όχι απλά ένας τελικός. Όλοι ξέρουμε πως στο αυριανό παιχνίδι η ΑΕΚ είναι το φαβορί. Αυτό που θέλω είναι να βρούμε πάλι τον ρυθμό μας, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι για τον τελικό».


Ο προπονητής της ΑΕΚ, Απόστολος Οικονόμου ανέφερε: «Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και να συγχαρώ την ομοσπονδία που πήρε την απόφαση να διεξαχθεί φάιναλ φορ και όχι ένας τελικός γιατί μέσα από το φάιναλ φορ ο νικητής του κυπέλλου είναι πιο δίκαιος. Θέλω να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στον Ηρακλή που δεν ήρθε γιατί χάσαμε την ευκαιρία να δούμε και να θαυμάσουμε κάποιες από τις κοπέλες που διακρίθηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων. Από την άλλη όμως, είμαι πολύ υπερήφανος και χαρούμενος που βρίσκεται εδώ μια ομάδα από την πόλη μου. Όσο για τον αυριανό αγώνα, η ΑΕΚ έχει παίκτριες που η δυναμική τους δεν θα φανεί σε τέτοιο ματς. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα είμαστε αλαζόνες Θα σεβαστούμε τον αντίπαλο και δεν θέλουμε να τους χαλάσουμε την ιδέα πως το βόλεϊ είναι γιορτή. Είναι αλήθεια πως διανύουμε δύσκολη περίοδο, ίσως την πιο δύσκολη της θητείας μου. Δεν έχουμε την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και έχουμε πικράνει τον κόσμο, τη διοίκηση και τους εαυτούς, ίσως και να έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Σε αυτή τη διοργάνωση δεν είμαστε εμείς το φαβορί, αλλά όταν έχω παίκτριες όπως η Σόνια, αλλά και τα άλλα κορίτσια και όταν φοράμε τη φανέλα του περσινού πρωταθλητή και του φετινού κατόχου του Σούπερ Καπ, δεν φοβάμαι. Ίσως λοιπόν καταφέρουμε το Σαββάτο να σώσουμε μια χρονιά που τώρα φαίνεται και κρίνεται αποτυχημένη. Αν όμως έχεις κερδίσει δύο στους τρεις εγχώριους τίτλους, δεν πιστεύω πως η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Θέλουμε πολύ το Κύπελλο γιατί έχουμε περάσει ατυχίες και δυσκολίες και πιστεύω ότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από το να είμαστε φιναλίστ σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Πιστεύω πάρα πολύ στις κοπέλες και θα κάνω τα πάντα για αυτές, όπως και εκείνες για μένα».

Σχετικά άρθρα

6 σχόλια

  • Comment Link aloxa mora Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 20:30 posted by aloxa mora

    Γ.Σ. o Ολυμπιακός πέρσι με μικρό μπάτζετ είχε στόχο κάτι παραπάνω από την εξάδα.Η ΑΕΚ ήταν φαβορί και έχασε για λόγους που δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναφέρουμε.Φέτος η ΑΕΚ μετά από αυτό που έπαθε στο πρωτάθλημα δύσκολα θα βρει το κουράγιο.Απλά δες τις δηλώσεις του Οικονόμου μετά το δεύτερο ματς όπου είπε με σιγουριά ότι στο τελευταίο παιχνίδι η ΑΕΚ θα πάρει τον τίτλο.Όπως καταλάβαινεις η ΑΕΚ έχεε χάσει την ψυχολογίας της,διαθέτει παίκτριες με πολύ εμπειρία ωστόσο το έργο της ΑΕΚ είναι πολύ δύσκολο.

  • Comment Link Γ.Σ. Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 15:06 posted by Γ.Σ.

    περυσι η ΑΕΚ εχασε στον ημιτελικο απο τον οσφπ οντας φαβορι....μιας και ειχε χασει μονο 2 σετ μεχρι τοτε
    δεν ειδα κανεναν να λεει θαυμα.....Η εστω τυπικης διαδικασιας ματς που οπως και φανηκε δεν ηταν,σωστα????

  • Comment Link Γιάννης Μητρόπουλος Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 14:42 posted by Γιάννης Μητρόπουλος

    Aυτό που λέω, είναι ότι οι φάτσες τους δείχνουν ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ και ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, δεν είπα κάτι άλλο...αυτό που λέω είναι ότι λόγω της απογοήτευσης και δεδομένων των τραυματισμών (και της ίσωσης που αντιμετωπίζει η Τζανακάκη, η οποία είναι αμφίβολη), η παρουσία της ΑΕΚ στον τελικό θα είναι ΤΥΠΙΚΗ! βρίσκετε κάτι παράλογο ή εμπαθές σε αυτά που λέω ή επειδή υποστηρίζετε την ΑΕΚ και δεν σας συμφέρουν αυτά που βλέπω, ταράζεστε; δηλαδή, τί πρέπει να λέμε; ότι η ΑΕΚ είναι το απόλυτο φαβορί του final-4;

  • Comment Link sandy Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 12:12 posted by sandy

    δηλαδή πως έπρεπε να ήταν οι φάτσες τους μετά από αυτό που έγινε ; κακά τα ψέματα αλλά ότι και να γίνει στο κύπελλο η χρονιά δεν θα είναι επιτυχημένη.

  • Comment Link Γ.Σ. Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013 20:16 posted by Γ.Σ.

    μαλιστα μαλιστα να το παρει η ΑΕΚ ειναι θαυμα
    αν το χασει ο οσφπ θα ναι γιατι τους υποτιμιησε χαχαχα
    μηπψς να χτυπησει και η κιςς να ειστε πιο σιγουροι???
    σαν τα σαλιγκαρια μετα την βροχη