1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-01-2018 22:30

Ίωνες: «Εξαφάνισαν» την πίτα!

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ένα όμορφο «χάπενινγκ» συνέβη στους Ίωνες, στο περιθώριο του φιλικού με την Ένωση Ιλίου.

Οι γονείς της αρχηγού της γυναικείας ομάδας, Φλώρας Βλατάκη, αιφνιδίασαν ευχάριστα αθλήτριες και τεχνικό επιτελείο του συλλόγου, καθώς προσέφεραν μια μεγάλη πίτα για το καλό της νέας χρονιάς.

Το γλυκό ήταν καλοδεχούμενο και όλα τα κομμάτια, όπως ήταν φυσικό, εξαφανίστηκαν εν… ριπή οφθαλμού από τις παίκτριες και τον προπονητή Βασίλη Ξεροβάσιλα ενώ τυχερή της βραδιάς ήταν η Χαρά Μπιτσάκου στην οποία έπεσε το σχετικό φλουρί.

Η κίνηση αυτή ήταν ένα ευχάριστο « διάλειμμα», της σκληρής προετοιμασίας της ομάδας, ενόψει της επανεκκίνησης των υποχρεώσεων, με εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής κόντρα στον πρωτοπόρο της Β’ εθνικής, Αστέρα Αγ. Δημητρίου, το βράδυ της Κυριακής (20.30) για την 11η αγωνιστική.

Στη συνέχεια αθλήτριες και προπονητικό τιμ έδωσαν ραντεβού στην κοπή της… επίσημης πίτας όλων των τμημάτων του ΑΣΠ Ίωνες, η οποία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Στη φωτό διακρίνονται Ξεροβάσιλας, Βλατάκη, Χάλαρη, Χαμαλίδου, Τόουλια, Καραηλία, Γρίσπου, Μπιτσάκου, Πουλημένου, Μπελεσιώτη, Μουράτη, Χαβιάρα.

Διαβάστηκε 11962 φορές

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Οι Α.Σ.Π.Ιωνες πήραν προβάδισμα με 3-1 επί του Γ.Σ.Κερατέας
    Ο Α.Σ.Π. Ιωνες έκανε από τις καλύτερες εφετινές εμφανίσεις και νίκησε τον Γ.Σ.Κερατέας στον πρώτο τελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄Εθνικής ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ που έγινε στο σχολικό κλειστό της Νέας Ιωνίας. Οι Ιωνες έκαναν έτσι και το 2-1 νίκες στη σειρά των τελικών και απέκτησαν προβάδισμα για την άνοδο.
  • ΕΣΠΑΑΑ, Β΄Ανδρών: Α.Σ.Π.Ιωνες και Γ.Σ.Κερατέας στον τελικό για μία θέση στην Α2 (vid)
    Ο Α.Σ.Π. Ιωνες και ο Γ.Σ.Κερατέας προκρίθηκαν στους τελικούς του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ και θα παίξουν μεταξύ τους για τη μία θέση που οδηγεί στην Α2 ανδρών. Η άνοδος θα κριθεί στις 3 νίκες συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων της κανονικής περιόδου όπου οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.
  • ΕΣΠΑΑ Β΄Ανδρών: Aγώνας για τελικό στην Κερατέα σήμερα στις 18.30 με Πολιτεία
    Οι δύο επαναληπτικοί ημιτελικοί των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ θα γίνουν σήμερα με τον Γ.Σ.Κερατέας και τους Ιωνες να θέλουν μία ακόμα νίκη για να περάσουν στον τελικό.  
  • ΕΣΠΑΑ Β΄Ανδρών: Προβάδισμα πρόκρισης για Γ.Σ.Κερατέας και Α.Σ.Π.Ιωνες
    Μεγάλες επιτυχίες για τον Γ.Σ. Κερατέας και τον Α.Σ.Π.Ιωνες απόψε στους πρώτους αγώνες των πλέι οφ του πρωταθλήματος Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ καθώς σημείωσαν σπουδαίες εκτός έδρας νίκες και έκαναν το δεύτερο βήμα για πρόκριση στον τελικό.
  • Οι Ίωνες αποδέσμευσαν όλη την ομάδα!
    Την αποχώρηση ουσιαστικά όλης της περυσινής ομάδας (συνολικά εννέα παίκτριες) που τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, ανακοίνωσε η νεοεκλεγείσα διοίκηση του ΑΣΠ Ίωνες, η οποία έχει στόχο την δημιουργία ενός νέου συνόλου, από μηδενική βάση.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ