1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-12-2017 20:42

Γρίσπου: «Να διατηρηθούμε στην τετράδα»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Από την τρίτη θέση της Β’ εθνικής κατηγορίας γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, αποχαιρέτησαν οι Ιωνες το 2017.

Η ομάδα του Βασίλη Ξεροβάσιλα με ντεμαράζ πέντε σερί νικών από τα μέσα του πρώτου γύρου (υπολείπεται μια ακόμη μετά τις γιορτές), κατάφερε να φτάσει στους 22 βαθμούς και η έμπειρη κεντρική της ομάδας, ΄Ελσα Γρίσπου, με τις «υπερπτήσεις» πάνω στο φιλέ αλλά και τα μπλοκ στην… «στρατόσφαιρα», σχολίασε για την πορεία του συλλόγου:

«Με 3 ήττες σε 10 ματς, θα μπορούσα να πω ότι οι Ίωνες έκαναν σχετικά καλή πορεία. Είμαστε μέσα στην τετράδα με το τέλος του πρώτου γύρου, γεγονός πολύ θετικό.

Ελπίζω ότι και στον δεύτερο γύρο η ομάδα, θα συνεχίσει με το ίδιο πάθος, διάθεση και σταθερότητα στην απόδοση μας, ώστε να συνεχίσουμε να φέρνουμε καλά αποτελέσματα και να ευχαριστιόμαστε πάνω απ’ όλα το παιχνίδι.

Με λίγο τύχη αν μπορέσουμε και επικρατήσουμε σε ορισμένα ματς «κλειδιά» εντός και εκτός έδρας, μπορούμε να διατηρήσουμε την τωρινή μας θέση στην κανονική περίοδο και να είμαστε στην τελική τετράδα των πλει οφ.»

Διαβάστηκε 9258 φορές

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ