1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2017 19:51

Ο Αποστόλης Χαριτωνίδης τίμησε την Ορεστιάδα και τον Νίκο Σαμαρά

Το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων αθλητών στο αγώνισμα της δισκοβολίας, δώρισε στον Δήμο Ορεστιάδας ο Αποστόλης Χαριτωνίδης.

Ο ιστορικός αρχηγός της ανδρικής ομάδας βόλεϊ της Ελπίδας Αμπελοκήπων, κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον τεχνικό διευθυντή των ακαδημιών της Ελπίδας Αμπελοκήπων, Γιάννη Κυλίτση και παράδωσε το μετάλλιο στην πόλη του Έβρου στη μνήμη του Νίκου Σαμαρά.
 
Έχοντας βγει νικητής από την μάχη κατά της λευχαιμίας, ο Χαριτωνίδης συνέχισε να αγωνίζεται και να κερδίζει καθημερινές μάχες και έφτασε για άλλη μία φορά στην κορυφή του κόσμου το περασμένο καλοκαίρι, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μεταμοσχευμένων αθλητών που φιλοξενήθηκε στην Μάλαγα.


Το μετάλλιο παρέδωσε χθες, σε ειδική τελετή που έγινε στο δημαρχείο της Ορεστιάδας,  στον Δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Μαυρίδη, που το παρέλαβε εμφανώς συγκινημένος. Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να απουσιάζει  ο Γιάννης Κυλίτσης, που συνόδεψε τον Χαριτωνίδη στην πόλη όπου ο ίδιος διέπρεψε ως πασαδόρος του ΑΟΟ.

Σχετικά άρθρα

  • Ο Αετός Λήμνου στα χνάρια του Νίκου Σαμαρά στην Ορεστιάδα
    Την ομάδα κορασίδων του νεοσύστατου συλλόγου Αετός Λήμνου που έλκει το όνομα του από το προσωνύμιο του αείμνηστου Νίκου Σαμαρά και είναι συνέχεια του Limnos Sports Club που ίδρυσε ο σπουδαίος βολεϊμπολίστας στο πανέμορφο νησί του βορείου Αιγαίου, φιλοξενεί ο Δήμος Ορεστιάδας και ο Άθλος Ορεστιάδας.
  • ΑΟ Ορεστιάδας: Η ομάδα που ένωσε όλους τους Έλληνες κλείνει 50 χρόνια
    Πηγή: Εφημερίδα SportDay
    Θέμα: Βασίλης Στοάκης

    «Πόσο ακριβή είναι η Ιστορία, πόσο δυνατή φωνή έχει, πόσα δίνει και δείχνει απλόχερα. Καμία φορά πονάει και η ίδια όταν εκτοπίζεται, όταν θάβεται σε υπόγεια, όταν κλείνεται σε μπαούλα, όταν κυκλώνεται από την μούχλα αλλά κυρίως όταν αντιμετωπίζεται με ασέβεια...». Αυτή η φράση που βρίσκουμε στο «Πικρό Γάλα» του Μένιου Σακελλαρόπουλου αποτέλεσε και αφορμή ώστε ο Βασίλης Στοάκης να ταξιδέψει στην Ορεστιάδα, στο βορειότερο άκρο της χώρας μας και να μιλήσει με ανθρώπους που έζησαν την μεγάλη πορεία του ΑΟ Ορεστιάδας, που σαν ένας άλλος Δαβίδ έβαζε κάτω πολλούς Γολιάθ, κερδίζοντας τον σεβασμό όχι μόνο όλων των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και των Ευρωπαίων.
  • «Στη Λήμνο δεν υφίσταται πλέον Δημοτικό Γυμναστήριο “Νίκος Σαμαράς”»
    Την άλωση του Δημοτικού Γυμναστηρίου "Νίκος Σαμαράς" στη Λήμνο που οδηγεί σε αφανισμό και αναστολή λειτουργίας των ομάδων βόλεϊ και χάντμπολ του νησιού καταγγέλουν οι έφοροι των δύο αθλημάτων μετά την παραχώρηση του κλειστού αποκλειστικά για τις υποχρεώσεις του Ηφαίστου που θα αγωνίζεται στην basket league.
  • Ντροπή! Πετάνε έξω το βόλεϊ από το γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» στη Λήμνο
    Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Λήμνου η απόφαση του Δήμου να παραχωρήσει το κλειστό γυμναστήριο του νησιού αποκλειστικά για χρήση της ομάδας μπάσκετ η οποία από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Basket League.
  • Νέος προπονητής στην Ορεστιάδα ο Μιχάλης Κόβατς
    Ο Μιχάλης Κόβατς, πρώην παίκτης της Ορεστιάδας και του Παναθηναϊκού, είναι ο νέος προπονητής του Εβρίτικου συλλόγου, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα περίοδο στην Β΄εθνική της ΕΣΠΕΘΡ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ