1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-06-2017 13:33

Σούλαγιτς: «Ανέσυρα στιγμές από τα παιδικά μου χρόνια»

Ο διεθνής Μαυροβούνιος, Λούκα Σούλιαγιτς με δηλώσεις του στον Ανδρέα Γαβαλά, τόνισε πως η παρουσία του στο τουρνoυά mini βόλεϊ του Φοίνικα, όπου και τιμήθηκε τον ταξίδεψε στα παιδικά του χρόνια, που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του βόλεϊ. Αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσε ο πρώην παίκτης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:
Πιστεύεις ότι αυτές οι εκδηλώσεις μπορούν να ανεβάσουν το επίπεδο το βόλεϊ σε μια περιοχή;

Σίγουρα. Πρώτα απ΄όλα θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στο νησί σας, με όλα αυτά τα παιδιά εδώ. Γνωρίζω πόσα πολλά σημαίνει αυτή η εκδήλωση για αυτά, ειδικά που είδαν το Μίταρ(σ.σ Τζούριτς).

Στη χώρα σου διοργανώνονται παρόμοιες εκδηλώσεις;

Ναι. Οι φίλοι μου και άλλοι παίκτες διοργανώνουν camps στη Σερβία και στο Μαυροβούνιο και πάντα προσπαθώ να τους βοηθάω και να είμαι με τα παιδιά.Είναι σημαντικό τα παιδιά να αθλούνται , αν παίζουν βόλεϊ ακόμα καλύτερα.

Αυτή η αγάπη των παιδιών είναι μια ανταμοιβή της δουλειάς σου ως αθλητής;

Είναι πολλά τα συναισθήματα όταν κάνεις κάτι με τα παιδιά. Είμαστε νέοι, οπότε πολλές φορές θυμάμαι όταν ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ και ο προπονητής μου έφερνε στην πόλη πριν 20 χρόνια διάσημους αθλητές όπως ο Grbic ή ο Μilkovic. Θυμάμαι πως τους παρακολουθούσα και πως δούλευα για να τους μοιάσω. Τα παιδιά, όπως είπα , είναι πολύ χαρούμενα που μας είδαν , ειδικά τον Μίταρ (σ.σ. Τζούριτς), που ίσως είναι ο καλύτερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών.

Σου αρέσει η χώρα μας;

Ναι πολύ. Έπαιξα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Κάθε καλοκαίρι έρχομαι με το Δημήτρη για διακοπές. Μου αρέσουν τα πάντα σχετικά με την Ελλάδα. Πάντα είμαι χαρούμενος, όταν βρίσκομαι εδώ.

Ένα μήνυμα που θα έδινες στα μικρά παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό;

Είναι πολύ σημαντικό, όπως σου είπα, να αθλούνται και ακόμα καλύτερα αν παίζουν βόλεϊ. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάνε ότι και αν κάνουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ