1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
29-03-2013 11:13

Πελματογράφημα στο Ιασώ με πρωτοβουλία του Χαλανδρίου

Το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου και το τμήμα Φυσικοθεραπείας και Εργομέτρησης του ΙΑΣΩ GENERAL στο πλαίσιο της συνεργασίας τους, έχουν αναλάβει μια σημαντική πρωτοβουλία δράσης. Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και μεριμνώντας για τη σωματική υγεία των ανθρώπων που έχουν επιλέξει το βόλεϊ ως έναν απ' τους τρόπους άθλησης και ψυχαγωγίας τους, έχουν αναλάβει την πραγματοποίηση εξετάσης πελματογραφικού ελέγχου (πελματογράφημα).


Συνοπτικά, πρόκειται για μια εξέταση χωρίς ακτινοβολία με την οποία καταγράφονται και αξιολογούνται τα φορτία του πέλματος στην όρθια στάση, το βάδισμα και το τρέξιμο. Χάρη στην ειδική αυτή μέτρηση μπορούν, μεταξύ άλλων, να εντοπιστούν πιθανές παθολογίες στο πέλμα ή ακόμα στη σπονδυλική στήλη, και οι οποίες προκαλούν ή μπορεί να προκαλέσουν μικρότερες ή μεγαλύτερες απώλειες στην κίνηση τόσο στις αθλητικές επιδόσεις όσο και στην απλή καθημερινότητα των ατόμων.

Η εξέταση αυτή, ειδικά για τα μέλη του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, θα πραγματοποιηθεί ΔΩΡΕΑΝ απ' το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό του τμήματος Φυσικοθεραπείας του ΙΑΣΩ GENERAL. Επίσης σημαντικό είναι ότι ο χώρος διεξαγωγής της εξέτασης είναι ο χώρος άθλησης των μελών που είναι οι εγκαταστάσεις του Δ.Γ. Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας» και συγκεκριμένα ο όροφος του πολυχώρου του κλειστού, το Σάββατο 30/03, με ώρα έναρξης 09:00 το πρωϊ. Στην εξέταση θα λάβουν μέρος άτομα από όλες τις ομάδες του τμήματος βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου, δηλαδή από τις ακαδημίες παιδιών (από 7 ως 14 ετών), ακαδημίες ενηλίκων, τις τέσσερις αναπτυξιακές αγωνιστικές ομάδες παγκορασίδων και κορασίδων, καθώς και τη γυναικεία ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Τοπική Κατηγορία Ε.Σ.Π.Α.Α.Α. (β΄ τοπικό).

Με γνώμονα τη συνέπεια και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του, το τμήμα βόλεϊ του Γ.Σ. Χαλανδρίου επιλέγει ειδικά σε θέματα υγείας, να συνεργάζεται με τους καλύτερους. Για το σκοπό αυτό, έχει επιλέξει την έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα του τμήματος φυσικοθεραπείας και εργομέτρησης του ΙΑΣΩ GENERAL, η οποία προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο στους καθημερινούς πολίτες όσο και σε κορυφαίους αθλητές/-τριες και αθλητικά σωματεία της χώρας.

Σχετικά άρθρα

  • Κύπελλο γυναικών ΕΣΠΑΑΑ: «Στόχος και πάλι η διεκδίκηση του κυπέλλου»
    Την ικανοποίηση της για την νίκη του ΠΑΚ Χαλανδρίου στο τοπικό ντέρμπι κόντρα στον ΓΣ Χαλανδρίου 3-0, που έδωσε την πρόκριση στις περυσινές κυπελλούχες ΕΣΠΑΑΑ, να υπερασπιστούν και πάλι τον τίτλο τους σε νέο φάιναλ φορ, εξέφρασε η Έφη Μαρτσουκάκη.
  • Κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ: Με περίπατο το ΠΑΚ στο final-4 των γυναικών
    Συνεπέστατο για άλλη μια φορά στο ραντεβού με το final-4 του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, στάθηκε το ΠΑΚ Χαλανδρίου.Η ομάδα της Έφης Μαρτσουκάκη επικράτησε χθες σε βραδινό… περίπατο στο κλειστό «Μάρκος Παπαδάκης», του συμπολίτη Γ.Σ με 3-0 (25-17, 25-11, 25-12) και περιμένει σήμερα, το τελευταίο προημιτελικό, ανάμεσα στα Γλυκά Νερά και Φοίβο Μελισσίων, ώστε να μάθει όλους τους αντιπάλους της.
  • ΕΣΠΑΑΑ: Νίκη-«ανάσα» για τον ΓΣ Χαλανδρίου
    Μετά από συγκλονιστική μάχη, ο ΓΣ Χαλανδρίου επικράτησε με 2-3 (16-25, 25-14, 18-25, 25-23, 17-19) του ΠΑΚ, στο ομώνυμο τοπικό ντέρμπι για την 13η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΑΑΑ και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια για παραμονή του στην κατηγορία.
  • Πέμπτη νίκη για τους Ίωνες με Βλατάκη, Μπιτσάκου
    Παίζοντας καλό βόλεϊ κατά διαστήματα, οι Ίωνες πέτυχαν την πέμπτη σερί νίκη τους με 3-1 κόντρα στον ΓΣ Χαλανδρίου για την 10η αγωνιστική της Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ.

  • Δεύτερο τουρνουά «Καλά Χριστούγεννα» απο την ΑΕΚ
    Το καθιερωμένο εορταστικό τουρνουά μαζί με άλλους 12 συλλόγους διοργανώνει η ακαδημία της ΑΕΚ στο σχολικό κλειστό της Νέας Φιλάδελφειας. Πρόκειται για το δεύτερο τουρνουά «Καλά Χριστούγεννα» το οποίο θα ξεκινήσει στις 20 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 Δεκεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ