1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
29-04-2017 23:01

Κοβάτσεβιτς: «Τέλειο φινάλε»

Ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έδωσε συγχαρητήρια στις αθλήτριες του για τη φετινή σεζόν που ολοκληρώθηκε με το νταμπλ και την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Challenge Cup. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε εξαιρετική τη φετινή χρονιά για τον Ολυμπιακό και έθεσε ως στόχο την επόμενη σεζόν την κατάκτηση και ενός ευρωπαϊκού τίτλου. 
«Ήταν μία εξαιρετική χρονιά για εμάς. Πρώτα από όλα αξίζουν συγχαρητήρια στα κορίτσια. Στη συνέχεια αξίζει συγχαρητήρια και σε όλο το τιμ. Όλοι βοήθησαν σημαντικά από ιατρικής και αγωνιστικής άποψης. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για εμάς η οποία τελείωσε με σχεδόν τέλειο τρόπο» και συνέχισε:

«Πριν την έναρξη της χρονιάς στο τουρνουά στην Προύσα είδαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλά απέναντι σε καλές ευρωπαϊκές ομάδες. Τα κορίτσια και όλοι στην ομάδα αποκτήσαμε αυτοπεποίθηση και αυτό μας βοήθησε σε όλη τη χρονιά.

Είναι δύσκολο στην Ευρώπη να βάζεις στόχους. Ένας από τους κύριους στόχους μας την επόμενη σεζόν θα είναι γιατί όχι να κατακτήσουμε τον ευρωπαϊκό τίτλο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ