1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
25-03-2017 16:06

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η Γενική Συνέλευση της ΕΟΠΕ στο κτίριο της ΕΟΕ.

Πριν την έναρξη των εργασιών της ΓΣ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου. Πρόεδρος και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν ομόφωνα οι κ.κ. Θέμης Καλπακτσόγλου (ΟΦ Γέρακα), Χαράλαμπος Ξοφάκης (ΑΣ Ηλιούπολης) και αρχικά παρουσιάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα ο Διοικητικός και ο Οικονομικός απολογισμός για το χρονικό διάστημα 1/12-2016 έως 31-12-2016.

Επίσης απαλλάχθηκαν ομόφωνα τα μέλη του ΔΣ, ενώ εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός του 2017.

Εγκρίθηκαν όλες οι τροποποιήσεις του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της ΕΟΠΕ (ο νέος κανονισμός θα αναρτηθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας) με εξαίρεση το άρθρο 17 που αφορούσε τη Διαιτησία Αγώνων και πιο συγκεκριμένα την Ειδική κατηγορία Διαιτητών. Εγκρίθηκαν επίσης οι τροποποιήσεις του Κανονισμού Εγγραφών και Μεταγραφών, του Πειθαρχικού Κανονισμού, του Κανονισμού Οργάνωσης Beach Volleyball ενώ εξουσιοδοτήθηκε το ΔΣ της ΕΟΠΕ για την εκπόνηση του νέου Κανονισμού Διαιτησιας.

Τέλος το σώμα έκανε αποδεκτή η πρόταση του κ. Στουραΐτη για καθιέρωση ετήσιου Βραβείου που θα φέρει το όνομα της αείμνηστης Ευγενίας Παπαγεωργίου και το οποίο θα απονέμεται σε εν ενεργεία αθλητή ή αθλήτρια που θα εισάγεται στη Νομική Σχολή με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Το χρονικό της ΓΣ

10.00 Πρόεδρος και γραμματέας της Γενικής Συνέλευσης εκλέχθηκαν ομόφωνα οι κ.κ. Θέμης Καλπακτσόγλου (ΟΦ Γέρακα), Χαράλαμπος Ξοφάκης (ΑΣ Ηλιούπολης), ενώ έχει ήδη ολοκληρωθεί ο Διοικητικός απολογισμός κι αυτή την ώρα συζητείται ο Οικονομικός απολογισμός.

Το παρών δίνει ο πρώην πρόεδρος Αχιλλέας Μαυρομάτης, όπως και ο Γιάννης Στουραΐτης.

*Πριν την έναρξη των εργασιών της ΓΣ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ευγενίας Παπαγεωργίου.

10.30 Γίνεται συζήτηση για τον οικονομικό και ο διοικητικό απολογισμός. 

11.30 Ομόφωνα απαλλάχθηκε το ΔΣ για τον διοικητικό απολογισμό όπως και για τον οικονομικό  

11.35 Γίνεται συζήτηση για τον οικονομικό προϋπολογισμό για το 2017

11.48 Εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός

11.50 Συζητούνται οι τροποποιήσεις για τον πειθαχικό κανονισμό

Υπάρχει διαφωνία για μια παράγραφο του κανονισμού που λέει ότι το Σωματείο επιβαρύνεται για τις παραβάσεις αθλητών, προπονητών και ανθρώπων που κάθονται στον πάγκο. Η παράγραφος εγκρίνεται κατά πλειοψηφία. Εκνευρισμός Νικολούζου γιατί δεν τέθηκε σε ψηφοφορία η αύξηση κατά δύο μήνες (από 1 σε 3) της παράτασης αποπληρωμης των προστίμων.

12.20 Ξεκινά η συζήτηση για αλλαγές στον κανονισμό διαιτησίας

12.50 Επόμενο θέμα, ο κανονισμός Οργάνωσης και Διαξαγωγής Πρωταθλημάτων.

13.22 Διάλειμμα 10 λεπτών.

13.39 Σειρά έχει ο κανονισμός εγγραφών - μετεγγραφών ερασιτεχών αθλητών.

14.00 Σε αναπτυξιακές ηλικίες μπορεί γίνεται μετεγγραφή με συναινεση των δύο σωματείων. Αυτό γίνεται για να καταργηθεί ο περιορισμός χιλιομέτρων για τους φοιτητές.

14.27 Ξεκινά η συζήτηση για τις αλλαγές στο Μπιτς Βόλεϊ

14.50 Μετά από πρόταση του Γιάννη Στουραΐτη, καθιερώνεται το ετήσιο βραβείο «Ευγενία Παπαγεωργίου» που θα δίνεται στον αθλητή ή την αθλήτρια που θα εισαχθεί σε οποιαδήποτε Νομική Σχολή με την υψηλότερη βαθμολογία. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ