1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-03-2017 17:04

Ο Αρσενιάδης κοντά στην Εθνική ομάδα

Τον Μάρτιο του 2009 ο τότε πρόεδρος της ΕΟΠΕ Στέλιος Προσαλίκας εμπιστεύτηκε τον Κώστα Αρσενιάδη για τη θέση του προπονητή της Εθνικής ανδρών, αλλά τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς ο Αρσενιάδης παραιτήθηκε καταγγέλλοντας παρεμβάσεις στο έργο του. Η συνέχεια είναι γνωστή.
Η Εθνική στην τελευταία της παρουσία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπήκε στην 8άδα και ο Αρσενιάδης μετά από σύντομο πέρασμα στον Ηρακλή ρίζωσε στην Κηφισιά, την οποία και απογείωσε κάτω από δύσκολες συνθήκες και μικρά μπάτζετ. Η τελευταία παρουσία της Κηφισιάς στον τελικό του Κυπέλλου αλλά και η συνολική πορεία της στο εφετινό πρωτάθλημα έστρεψαν πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας και το όνομά του εκτοξεύτηκε στη λίστα των υποψηφίων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ήδη συνάντηση του Αρσενιάδη με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ και στη ΓΣ της ομοσπονδίας και γενική συνέλευση δεν αποκλείεται να περάσει το θέμα του μαζί με την πρόσληψη του Γιώργου Ρούσση για την Εθνική γυναικών.

1 σχόλιο

  • Comment Link Αντικειμενικός Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017 21:06 posted by Αντικειμενικός

    Αν το άρθρο γραφόταν την επόμενη παρασκευή θα πίστευα ότι επρόκειτο για πρωταπριλιάτικο αστείο. Ρε πρόεδρε, ποιοι σύμβουλοι σου προτείνουν αυτές τις ιδέες να μας τους πεις να τους στείλουμε πασχαλινή λαμπάδα από τα JUMBO.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ