1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
18-03-2017 00:33

«Πικρή κούπα» για τον Ασπιώτη

Ο Παφιακός κατέκτησε το Κύπελλο Κύπρου πριν από λίγο επικρατώντας με 3-2 της Ομόνοιας, αλλά ο Ακης Ασπιώτης δεν μπορεί να το χαρεί.  Ο Ελλαδίτης διαγώνιος έδωσε ξανά ραντεβού με την ατυχία, αφού στο 17-15 του δεύτερου σετ πάτησε άσχημα στο παρκέ με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά και να αποχωρήσει.
Ο μεγάλος τελικός κράτησε δυόμισι ώρες και διεξήχθη σε άριστο κλίμα μπροστά σε 1000 φιλάθλους των δυο ομάδων στο «Κίτιον».

Το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία των τελικών Κυπέλλου, αφού η Ομόνοια έκανε φοβερή ανατροπή και ισοφάρισε τον αγώνα σε 2-2 ενώ έχανε 0-2. Ο Κυπελλούχος πλέονGreenΑirΠαφιακός ήταν εξαιρετικός και δίκαια πανηγυρίζει τον τίτλο.

Πλέον οι δυο ομάδες θα δώσουν σπουδαίες μάχες στους τελικούς των πλέι- όφς που αρχίζουν την Παρασκευή στο «Αφροδίτη»
.
MVPο Ευσταθίου

Πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα αναδείχθηκε ο διεθνής κεντρικός τουGreenΑirΠαφιακού Κωνσταντίνος Ευσταθίου, ο οποίιος αφιέρωσε το βραβείο στον τραυματία συμπαίκτη του Άκη Ασπιώτη.

Την απονομή στην Κυπελλούχο ομάδα τουGreenΑirΠαφιακού έκανε στον αρχηγό της ομάδας Άνθιμο Οικονομίδη ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ δρ Μιχάλης Κρασιάς.

Στη φιναλίστ ομάδα της Ομόνοιας απένειμε το έπαθλο ο γενικός γραμματέας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής Και τέως πρόεδρος της ΚΟΠΕ Δαμιανός Χατζηδαμιανού. 

Τα σετ: 3-2 (25-21,25-21, 18-25, 27-29, 15-08)

ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Μ. ΓΚΡΕΣΙΤΣ):Οικονομίδης, Χρυσοστόμου, Μίλεφ, Ευσταθίιου, Ασπιώτης, Βερίσιμο / Αντωνίου (λ), Κωνστσαντινίδης, Ανδρέου
ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ):Λαμπ, Ροντρίγκο, Αχ. Πετρακκίδης, Λουγκάνετς, Παφίτης, Αλεξίου / Παπαχριστοδούλου (λ), Αδάμου, Σ. Πετρακκίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ