1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-03-2017 18:34

Γκαράς: «Στόχος που θέλουμε να πετύχουμε»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με τις προπονήσεις να γίνονται ολοένα και πιο έντονες, συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, ενόψει του ημιτελικού για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας 2016-17.
Ο λίμπερο του Δικεφάλου, Δημήτρης Γκαράς, δήλωσε για το επερχόμενο ντέρμπι:

“Είναι μεγάλο προτέρημα για εμάς, το ότι η διοργάνωση γίνεται στην Θεσσαλονίκη και θα αποφύγουμε τις μετακινήσεις. Είναι ένας στόχος που θέλουμε να πετύχουμε. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα, που δυστυχώς στις τρεις αναμετρήσεις μας φέτος, ηττηθήκαμε. Θέλουμε το αίμα μας πίσω, με νίκη που θα μας οδηγήσει στον τελικό”.
Διαβάστηκε 4733 φορές

Σχετικά άρθρα

  • Δημήτρης Γκαράς: «Να παίξουμε με Ολυμπιακό όπως στο τρίτο σετ με Παναθηναϊκό»
    «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απο το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ότι μας αναλογεί". Με τα λόγια αυτά ο λίμπερο του ΟΦΗ Δημήτρης Γκαράς, αναφέρθηκε στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ofierasitechnis.gr στο αυριανό (9/11, 16.00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την δεύτερη αγωνιστική της Volley League.
  • Σιγουριά στην άμυνα του ΟΦΗ με Δημήτρη Γκαρά
    Mια ακόμη σπουδαία μεταγραφική κίνηση για τον ΟΦΗ, καθώς συμφώνησε με τον πολύπειρο λίμπερο, Δημήτρη Γκαρά.
  • Δημήτρης Γκαράς: «Νέο ξεκίνημα, υψηλοί στόχοι»
    H AEK είναι ο ένατος σταθμός στην πλούσια καριέρα του Δημήτρη Γκαρά. Ο τρις πρωταθλητής με τον ΠΑΟΚ και μία κυπελλούχος θα αναλάβει το φορτίο της υποδοχής και της άμυνας στην ομάδα του Νίκου Νεόφυτου και μετά την πρώτη του προπόνηση δήλωσε στο volleyleague.gr:
  • Με Πρωτοψάλτη και Γκαρά κόντρα στην Τουρκία
    Από το μεσημέρι και την συνέντευξη Τύπου ο Σωτήρης Δρίκος είχε αποκαλύψει ότι το αντιπροσωπευτικό μας θα έχει σίγουρα στα ματς με την Τουρκία (αύριο και το Σάββατο στο ΔΑΚ Ευόσμου με κοινή ώρα έναρξης τις 20:00, ενώ το πρώτο ματς θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2) νέο λίμπερο καθώς ο Δημήτρης Γκαράς θα αγωνιστεί αντί του Κώστα Ταμπουρατζή.
  • Για τελικό μιλάει ο Ζαλμάς, ψυχραιμία το ζητούμενο στη Σύρο
    Ένας ακόμα τελικός για τον Παμβοχαϊκό απέναντι στον Φοίνικα Σύρου. Ο Νίκος Ζαλμάς καταλαβαίνει τη σημασία του αγώνα, ενώ ο λίμπερο των «πειρατών», Δημήτρης Γκαράς δηλώνει ότι η ομάδα του χρειάζεται να παραμείνει ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ