Εκτυπώστε τη σελίδα
13-03-2017 00:53

Ο ΑΟ Θήρας κλείδωσε την 4αδα, δύσκολα απειλείται ο Αίας

Με νίκες συνέχισαν το πρωτάθλημα οι πρωτοπόροι της Α1 Γυναικών, με τον Ολυμπιακό να έχει κλειδώσει την πρώτη θέση δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον πάει λοιπόν για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική στο ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Πανναξιακού στο ΜΕΤΣ, εφόσον η ομάδα της Νάξου νικήσει τη Θέτιδα, όπως είναι λογικό, στην προτελευταία στροφή.

2η θέση
2. Παναθηναϊκός (50β.): Μακεδόνες (Ε), Πανναξιακός.
3. Πανναξιακός (48β.): ΑΣΠ Θέτις, Παναθηναϊκός (Ε)

Δεν... χάνει την 4αδα ο ΑΟΘ

Στην τετράδα δεν έγιναν σημαντικές ανακατατάξεις με τον ΑΟ Θήρας να έχει τον πρώτο λόγο. Αφενός γιατί είναι στο +3 από τους διώκτες του, αφετέρου γιατί θεωρητικά πάντα έχει το ευκολότερο πρόγραμμα.

Η ομάδα της Σαντορίνης θα αντιμετωπίσει την ήδη υποβιβασμένη ΑΕΚ στις Κυκλάδες και με καθαρή νίκη εξασφαλίζει την τέταρτη θέση, αφού έχει το πλεονέκτημα  σε όλες τις ισοβαθμίες. 

Οι Μακεδόνες που είναι στο -3 από τη τετράδα θα υποδεχτούν τον Παναθηναϊκό και θα έρθουν στην Αθήνα να αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη.

Ο Άρης που επίσης έχει ελπίδες για την τετράδα αντιμετωπίζει στη πρωτεύουσα το Μαρκόπουλο και την τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ελπίδα που παλεύει για την παραμονή της.


4η θέση

4. ΑΟ Θήρας (35β.): ΑΕΚ, ΑΣΠ Θέτις (Ε)
5. ΑΣ Μακεδόνες (32β.): Παναθηναϊκός, ΓΣ Ηλιούπολης (Ε)
6. ΑΣ Άρης (32β.): ΑΟ Μαρκοπούλου (Ε), ΑΣ Ελπίς

Αγκαλιά με την παραμονή ο Αίας

Στη μάχη της παραμονής ο Αίας είναι εκτός επικίνδυνης ζώνης αλλά έχει δύσκολο πρόγραμμα. Θα αντιμετωπίσει το επόμενο Σάββατο στο Ρέντη τον Ολυμπιακό και τελευταία αγωνιστική θα υποδεχτεί στον Εύοσμο το Μαρκόπουλο.

Ο Αίας είναι +3 από τη Θέτιδα, η οποία θα ψάξει το... αδύνατο απέναντι σε Πανναξιακό και ΑΟ Θήρας. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων έχασε έδαφος αλλά έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για παραμονή και θα παίξει τα... ρέστα της απέναντι σε Ηλιούπολη εντός και Άρη εκτός. 


Αντίθετα, η ΑΕΚ έχει ήδη υποβιβαστεί.

9η θέση
9. Αίας Ευόσμου (19β.): Ολυμπιακός (Ε), ΑΟ Μαρκοπούλου
10. ΑΣΠ Θέτις (16β.): Πανναξιακός (Ε), ΑΟ Θήρας
11. ΑΣ Ελπίς (14β.): ΓΣ Ηλιούπολης, ΑΣ Άρης (Ε)

*Με (Ε) οι εκτός έδρας αγώνες.

1 σχόλιο

  • Comment Link ΑΛΕΞ Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 04:41 posted by ΑΛΕΞ

    Δύσκολο πρόγραμμα ο Αίας; Με το Μαρκόπουλο που θα έρθει για βόλτα; Τρίποντο από τον Εύοσμο μέχρι τα Μεσόγεια είναι...