1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-03-2017 22:55

Μένει στο κόλπο η Θέτιδα

Τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς πήρε σήμερα η Θέτιδα μετά τη νίκη της με 3-1 επί της ΑΕΚ. Η ομάδα του Σούλη Τουρσούγκα ανέβηκε στη 10η θέση της βαθμολογίας και μείωσε την διαφορά από τον ένατο Αίαντα στους τρεις βαθμούς.
Η Θέτιδα ξεκίνησε δυνατά στο πρώτο σετ, προηγήθηκε 8-4 (α’ τεχνικό τάιμ άου) και ανέβασε το δείκτη του σκορ έχοντας λύσεις στην επίθεση και πιέζοντας την ΑΕΚ για το +8 (18-10) με το σετ να κλείνει 25-14 υπέρ της ομάδας της Βούλας.

Η εικόνα άλλαξε τελείως στο δεύτερο σετ, καθώς η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια τη Θέτιδα και ανέβασε στροφές παίζοντας έξυπνα στο φιλέ και εκμεταλλευόμενη την αδράνεια των γηπεδούχων διατήρησε διαφορά (6-10, 11-16) και έφτασε στην ισοφάριση 21-25 (1-1).

Στο τρίτο σετ, η Θέτιδα αφυπνίστηκε εκ νέου και «έχτισε» διαφορά (20-11) για να προηγηθεί 2-1 σετ με 25-17 ενώ στο τέταρτο σετ η ΑΕΚ και πάλι κόντραρε τις γηπεδούχες που αν και δυσκολεύτηκαν, στις λεπτομέρειες κατάφεραν με την εμπειρία τους να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και τη νίκη με 25-22.

Τα σετ: 3-1 (25-14, 21-25, 25-17, 25-22)

ΘΕΤΙΔΑ (Τουρσούγκας): Κιουτσούκη, Βαρουδάκη, Μελετιάδη, Εσντέλ, Γιόβιτς, Φρέντς, Ξηντάρα (λ), Λεωνίδου, Τοντάϊ, Αργυροπούλου
ΑΕΚ (Σαμαράς): Αργυροπούλου, Βενέτη, Γεωργαντά, Ζίγκα, Καλαφατάκη,Κουτρουμπή, Μπελιά(λ), Καρατερτζή, Καλαφατάκη, Βάθη

Σούλης Τουρσούγκας: «Μετράει μόνο η νίκη, όλα τα άλλα θέλω να τα ξεχάσουμε (σ.σ αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι)».

Γιώργος Σαμαράς: «Το φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας αλλά η απειρία των μικρών κοριτσιών που έχουμε και η εμπειρία του αντιπάλου πήρε το τέταρτο σετ. Μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα ένα σετ αλλά αυτό που κρατάμε είναι ότι η ομάδα έδειξε πολύ βελτιωμένη αλλά στα κρίσιμα σημεία θέλει αποφασιστικότητα που δεν έχουμε».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ