Εκτυπώστε τη σελίδα
08-03-2017 23:25

Χριστοδούλου: «Συγκινημένη και τυχερή που ανήκω στον Ολυμπιακό»

Η Στέλλα Χριστοδούλου μιλώντας μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Αστερίξ δεν μπορούσε να περιγράψει τα συναισθήματα της και ευχαρίστησε τον κόσμο για το βροντερό παρών που έδωσε στο «Μελίνα Μερκούρη».
«Μία πολύ ιστορική στιγμή για τον σύλλογο. Πήραμε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Challenge Cup και δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνομαι. Είμαι συγκινημένη, χαρούμενη και τυχερή που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις συνεχόμενους αγώνες, μετά το Κύπελλο παίζαμε μετά από τρεις μέρες και καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση. Απο δω και πέρα έχουμε κάνει το παραπάνω βήμα και φυσικά πάμε ακόμα παραπέρα. Με την Κράσνογιαρσκ θα είναι δύσκολα αλλά θα μπούμε δυνατά και ελπίζουμε να πάρουμε και εκεί την πρόκριση».

Για τον κόσμο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν και ακόμα στο σετ που χάσαμε ήταν ο 7ος παίκτης μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ και εύχομαι από δω και πέρα να του δίνουμε χαρές και αυτός να γεμίζει το γήπεδο».