Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
29-12-2016 17:33

Συνεχίζεται το τουρνουά της Πορταριάς (photos)

Πορταριά Βόλου. Γιώργος Γκολέμας.
Με αμείωτο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό συνεχίζεται το Τουρνουά για τρίτη μέρα με πολλούς αγώνες καθημερινά. Το καλύτερο ετήσιο Τουρνουά θεσμός που πραγματοποιείται στην χιονισμένη Πορταριά του Πηλίου από 27 έως και 30 Δεκεμβρίου 2016 αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία ώστε οι αθλήτριες να εκμεταλλευτούν την διακοπή των πρωταθλημάτων τους και να αποκομίσουν περισσότερη εμπειρία με ειδικό διαιτολόγιο.

Οι προπονητές και οι παράγοντες των ομάδων μέσα σε ένα ζεστό εορταστικό περιβάλλον έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το αγαπημένο τους άθλημα. Οι αποστολές κατέλυσαν στο ανακαινισμένο παραδοσιακό ξενοδοχείο ΑΛΚΗΣΤΙΣ τηλ. 24280 99175-78 της μαγευτικής Πορταριάς. Αποτέλεσμα της ποιοτικής δουλειάς είναι ότι οι θέσεις των αθλητριών - ομάδων υπερκαλύφθηκαν.

Οι μικρές αθλήτριες αποκτούν ξεχωριστές εμπειρίες με διπλούς αγώνες, με διαιτητές του ΣΥΔΠΕΚΕΛ, που δίνουν καθημερινά στο θερμαινόμενο γήπεδο της Πορταριάς. Επίσης υπάρχει διαθέσιμη εικοσιτετράωρη ιατρική παρακολούθηση. Πολλοί γονείς των αθλητριών έχουν έρθει και παρακολουθούν τα παιγνίδια δίνοντας παλμό στην εξέδρα. Το Τουρνουά θα κλείσει με μία εκδήλωση στην οποία θα δοθούν στις αθλήτριες μετάλλια, αναμνηστικά μπλουζάκια και για μερικές τυχερές δωρεάν συμμετοχή στο καλοκαιρινό Camp. Σωματεία που συμμετέχουν με μία ή δύο ομάδες (Κορασίδων ή & Παγκορασίδων): Άρης Θεσσαλονίκης, Αργώ Βόλου, Ασκληπιός Τρικάλων, ΑΕ Λάρισας, Αλμυρός Βόλου, ΑΣ Πειραματικό και ΔΑΣ Ωραιοκάστρου.